SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

TEST - FITMAX! (Masuj Z Choodym góra-forte) pods.str.52

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 23811

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 265 Wiek 39 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 2892
z pieczeniem jest troche szczypania
wiec robie tak
-kroje bardzo drobno (szybciej sie robi)
-wrzucam na dobrze rozgrzany teflon(tak zeby po wrzuceniu mieska bylo ssssszszszzz) i obsmazam, bardzo szybko sie to robi i jest jak trza

once you get locket into a serious drug collection the tendency is to push it as far as you can

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11122 Napisanych postów 51312 Wiek 30 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 57816
fajny pomysl z tym drobnym krojeniem

tez sobie tak zrobie

masz soga za podpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 50 Napisanych postów 10140 Wiek 34 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 38697
Kamiru przecież Góra napisał, że przedtreningowy a nie po A o tłuszczach na pewno wie bo sporo siedzi zresztą jak ja w odżywianiu
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11122 Napisanych postów 51312 Wiek 30 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 57816
i ja i ja i ja
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 68 Napisanych postów 5820 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 42644
Kudre nie czuje sie najlepiej..jak jutro bede sie tak czul chyba przed treningiem kawe sobie strzeleAle kawa na KA?Sa jakies przeciwwskazania jak na normlanej kreatynie???

Don Garcia-Dzieki!

Ja kethup daje na prawie wszyskto bo go uwielbiam(oczywiscie w rozsadnych ilosciach)A moje kubki smakowe za to sa wymagajace hyhy

Sporo 800gr dziennie warzyw, ja rowzniez starams ie jesc jak najwiecej ale nie prawie kgW jakich jesz postaciach najczesciej?Swieze,mrozonki, jakies salatki?

Kamiru-Oliwa jest do przedtreningowego!Zle przeczytales heh.

Wspolczuje nauki i takiego zajob* w szkole
Prze***a** masz ..

Ale ja za tydzien tez nie bede mial za fajnie..

Pozdro

cienki-Ja tez daje duzo przypraw,moje kubki smakowe sa wymagajace jak pisalem hyh.
Jak bedziesz piekl w piekarniku to przypraw jak lubisz zawin cyca w folie i na 10-15min do piekarnika.
Tak dokladnie chodze do takiej klasy jak ty!

realign-Ja tam mam swoj niezawodny piecyk!Ale teflon tez by sie przydal, bo niestety nie posiadam.U mnie sie smazy na grooobym olejbleeee, jak oni to moga jesc.

Chaczyk-ooo Chaczyk Heh, fajnie ze wznawiasz test bede zagladal napewno!

Co myslicie o kawce na KA?Nie bardzo, czy nie ma przeciwwskazan?

PzDr Wszystkim.

GÓRA---->I am What I am

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 2931 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 24391
super, ze wrzucasz foty zarcia
a jeszcze komentarze i porady innych mozna sie wiele nauczyc (i to od facetow)
jutro wpadne oblukac obiecany (u chaczyka) przepis na placki
pzdr

----> www.pajacyk.pl <----

na weekendach mnie NIE MA!

::]]}|{{[[:: a44 - electro glide in blue

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 265 Wiek 39 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 2892
6roove kiedy robisz test na mase?

once you get locket into a serious drug collection the tendency is to push it as far as you can

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 2931 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 24391
na mase leci od swiat z przerwami

a serio -chce zluzowac troche i miec wreszcie wiecej czasu na wszystko, na normalne zycie, bo teraz kociol-praca, studia dokt. bleee
po co ja to pisze

a Ty kiedy?
pzdr kolorowych

----> www.pajacyk.pl <----

na weekendach mnie NIE MA!

::]]}|{{[[:: a44 - electro glide in blue

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 403 Napisanych postów 5586 Wiek 36 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 39440
Sorowa stary, cos mi sie wali, nie doczytalem. Wlasnie tez sie zdziwilem, ze mistrzu z odzywiania, a daje takie rzeczy u siebie, ale myslalem, ze to moze jakas magiczna technika mistrza jody, albo cos takiego? %-

Ile trzeba wlozyc pracy by najlepszym byc? Tysiace godzin, 300 poza domem dni...

Moj dziennik crossfit:

http://www.sfd.pl/Dziennik__Z_crossfitem_po_formę-t857818.html

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
nie lubie testow wiec nie robie
stresuje sie zawsze przed testem

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Xpand+cell pump

Następny temat

NO booster

WHEY premium