...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Ehh ten weekend taki jakis dziwny
Pewnie przez ta pogode bo nigdzie sie ruszyc w sumie nie mozna.Albo nic sie robic nie chce w taka pogoda..Mam nadzieje ze na dniach sie poprawi.Jako ze mam teraz ferie to mam plany, na kilka najblizszych dni, wiec mam nadzieje ze cos wypali z tego
MoonBlade- Porazka..A ja mam teraz wolne i ta pogoda mnie dobija!
Kicha90-Dziekowka.
Kamiru-Z tym pasem
No ja tam sie nie spinam,wiem jedno bedzie dobrze bo musi byc!A co do boksowania to normlanie przeznaczenie,bylem u ciebie i widzialem
Tak startowalem jak boksowalem i kiedy bylem uwazam ze w szczytowej formie przed MP,musialem zrezygnowac:( pobyt w szpitalu itp.Tak to jakies przejsciowe turnieje,mistrzostwa wojewodztwa itp.
Startowalem w roznych wagach jak zazcynalem byla to najnizsza 46.Pozniej 48
,zdazylo sie 54.Ogolnie to denerwowalo mnie to ze przy wadze 50 musialem zjezdzac jeszce na 48..Pozniej staralem sie zeby waga nie podnosila sie znacznie.Mialem przerwe i trenuje obecnie MMA.
niwix-Kude!nawet nie wiesz jak mi pomogles!To przez 2 dni dawalem za malo bo 1 czubata!Tak mi wyszlo,po dodaniu 3 lyzek stolowych wiec sie tego 3malem..!Teraz juz wiem,wiec DZIEKI!Ale tez producent powinien podac dokladna wage itp..!
Pzdr.
K3ho-A tam zuzyl..
Te szejkery wszysktie szybko sie zuzywaja.Planuje sobie dokupic maly Treca bo fajne sa.
Bazz-Co ty z nim robiles

MoonBlade- Porazka..A ja mam teraz wolne i ta pogoda mnie dobija!
Kicha90-Dziekowka.
Kamiru-Z tym pasem

Startowalem w roznych wagach jak zazcynalem byla to najnizsza 46.Pozniej 48
,zdazylo sie 54.Ogolnie to denerwowalo mnie to ze przy wadze 50 musialem zjezdzac jeszce na 48..Pozniej staralem sie zeby waga nie podnosila sie znacznie.Mialem przerwe i trenuje obecnie MMA.
niwix-Kude!nawet nie wiesz jak mi pomogles!To przez 2 dni dawalem za malo bo 1 czubata!Tak mi wyszlo,po dodaniu 3 lyzek stolowych wiec sie tego 3malem..!Teraz juz wiem,wiec DZIEKI!Ale tez producent powinien podac dokladna wage itp..!
Pzdr.
K3ho-A tam zuzyl..

Bazz-Co ty z nim robiles

GÓRA---->I am What I am
...
Napisał(a)
Nikomu zapewne nie musze pisac co za kapsulki znajduja sie na zdjeciu

Bazz-Masz na 30kg stafu a na nowy szjker paru zl nie znajziesz

nowego ci nie dorzucili?

Szyha-Z czym racja??

Masta87-Mniej zapewne

Nie dlugo bede szedl spac,i nie bede mial mozliwosci wejscia juz dzis na komputer.
Wiec milej nocy wszysktim

Pozdr.
GÓRA---->I am What I am
...
Napisał(a)
góra mistrzu to ile miales w boksie walk ogolnie?
Szkoda troche imo, ze zrezygnowales, bo z tego co widac, to warunki miales niezle (niska kategoria) noi wiek, wiek, wiek! Ile miales lat kiedy pierwszy raz poszedles na trening (boks)? Z 14 pewnie. 

Ile trzeba wlozyc pracy by najlepszym byc? Tysiace godzin, 300 poza domem dni...
Moj dziennik crossfit:
http://www.sfd.pl/Dziennik__Z_crossfitem_po_formę-t857818.html
...
Napisał(a)
Na zdjęciu są Omega 3
Chce soga 

www.rafalkobylarz.pl
Facebook: Rafał Kobylarz Fanpage
http://www.youtube.com/watch?v=gordky-oNLM
Poprzedni temat
Xpand+cell pump
-