Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy)
Ile i jakie przebyte cykle sterydowe
Opisz swój plan treningowy
Cel cyklu
Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia
Poziom BF% (tkanki tłuszczowej)
Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy)
Stan zdrowia
Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia
PPM (podstawowa przemiana materii)
Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą)
Pompki, brzuszki z obciaznikiem 6 kg, skręty z uniesionymi nogami z obciaznikiem
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
1
Napisanych postów
12
Na forum
1 rok
Przeczytanych tematów
99
1. WIEK: 23
2. WAGA: 70 kg ( przed było 65)
3. WZROST: 173
4. WYMIARY PODAM JUTRO ALE OGÓLNIE BARDZO SZCZUPŁE
-biceps: -
-klatka: -
-udo: -
-talia: -
5. STAŻ NA SIŁOWNI: Ćwiczyłem kiedyś na sucho przez 4-5 miesięcy ale nie dało to jakiś wielkich efektów. Teraz po miesiącu na wspomagaczach widzę dużo większa różnice.
6. DIETA:
-białko: białko WPC do tego kefiry , jogurty, z mięsa najbardziej kurczak.
-węglowodany: bardziej na śniadanie wlatuje jakaś kanapeczką z szynka , serkiem i warzywami. Często tez gotuje jajka.
-tłuszcz: Staram nie jadać tłustych dań, poprostu mi nie smakują.
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: 10 zastrzyków testo krótkiego , 2 zastrzyki boldeonu (cały czas w trakcie) zapasów mam jeszcze na 10 kolejnych testo i 8 boldka
8. TRENING: DOMOWY , 220 pompek na 4-5 serie , potem z obciaznikiem 6 kg 100 brzuszków i skrętów z uginaniem nóg , potem macham sobie hantelka 18 kg po 10 razy w każdej ręce , kładę się przed łóżkiem i robię triceps ( a przynajmniej tak mi sie wydaje)
9. CEL CYKLU: celem tego cyklu jest zdobycie wagi 80 kg ( oczywiście jeszcze dokupie jeden zestaw testo krótkiego i boldeonu. Łącznie będą to dwie ampułki boldeonu , a 3 testosteronu bo z nim zaczalem zabawe wcześniej
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: -
11. POZIOM BF%: -
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): bardziej chudnięcia , kiedyś stanąłem na 63-65 kg teraz po tym co narazie zrobiłem potrafię wnieść na wagę 70 kg wiec już jestem zadowolony , ale chce dobić te 80.
13. STAN ZDROWIA: BARDZO DOBRY
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: BRAK
15. PPM (podstawowa przemiana materii): nawet nie wiem jak to zmierzyć
16. WYNIKI SIŁOWE:
SIŁOWNIA DOMOWA !
PYTANIE:
Co uważacie o moim obecnym cyklu? Jakie zmiany powinny u mnie już nastąpić a jakie nastąpić mogą za miesiąc?
Czy moje ćwiczenia maja sens ? Czy może coś dołożyć?
Jaki następny cykl?
Dodam ze jem dziennie po 4-5k kcal , pije dużo białka oraz ćwiczę codziennie tak jak w rozpisce.
Zmieniony przez - PoczatkowyBYK w dniu 2024-02-07 00:03:53
Szacuny
1
Napisanych postów
12
Na forum
1 rok
Przeczytanych tematów
99
Dlaczego krzywdę i co w tym jest żartobliwego ?
Ćwiczę intensywnie wykonując naprawdę sporo ćwiczeń domowych , mięśnie już zaczynaja wychodzic. Do tego staram się jeść 5k kcal dziennie.
Zmieniony przez - PoczatkowyBYK w dniu 2024-02-07 09:04:46
Szacuny
0
Napisanych postów
15
Na forum
1 rok
Przeczytanych tematów
1846
Jeśli nie robisz sobie żartów, w co ciężko uwierzyć bo... Wszystko robisz źle, dlatego ciężko nam jest wierzyć że ktoś z tak mała ilością wiedzy na temat treningu i diety bierze się za doping. Ile tygodniowo bierzesz tego teścia i bolda?
Szacuny
9
Napisanych postów
61
Na forum
1 rok
Przeczytanych tematów
3487
Nie jest w tym nic żartobliwego. A krzywdę sobie robisz bo nieumiejętne stosowanie testosteronu prowadzi do rozregulowania gospodarki hormonalnej a to nic fajnego, wiem bo sam z tym walczę. To co teraz wypracujeaz to stracisz po odstawieniu testa. Robiłes jakieś badania hormonów?
Szacuny
1
Napisanych postów
12
Na forum
1 rok
Przeczytanych tematów
99
Nie robiłem żadnych badań , mam znajomego który ćwiczy 10 lat i mówił ze to najbezpieczniejszy srodek. Kazał tylko jeść w ch** dużo białka i kalorii i regularnie cwiczyc. 1 ml testosteronu krótkiego co dwa dni 1 ml boldka raz na tydzień
Szacuny
1
Napisanych postów
12
Na forum
1 rok
Przeczytanych tematów
99
Miałem problemy z narkotykami i alkoholem, odłożyłem to dwa miesiące temu. Chce wziasc się za sport i nie odpuszczę bo duża zdrowia i tak bym tracił wiec wole iść tą drogą. Dlatego proszę o wskazówki.