Szacuny
22
Napisanych postów
5431
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
32825
Lisuu - to, że ten sklep ma Revolutions to żadna tajemnica, bo jest właśnie jednym z owych "jedynych dwóch sklepów w Polsce". Opisy zrobił jesto właściciel - Szoho
A tak w temacie: Wczoraj przerwa (jniestety w czwartki nie mam jak trenować, gdyż od 16 do 20 mam wykład), dziś lecę zrobić lekki trening klatki piersiowej no i plecy wraz z tylnymi aktonami barków. Zastanawiam się, czy zrobię dziś martwy ciąg, bo troszkę jeszcze mnie boli kolano po sobocie, a chciałbym je na tyle wykurować, żeby w sobotę pośmigac nieco na parkiecie (mam imprezę w z aplikacji), a we wtorek normalnie mignąć trening nóg. Jakkolwiek nie będzie na pewno wszystkie inne ćwiczenia poza martwym ciągniem zrobię na 200% mocy
Takie jeszcze pytanie do stosujących beta-alaninę: po jakim czasie organizm przyzwyczaja się do niej i brak jest efektu mrowienia? Pytam z ciekawości, bo jakoś szczególnie mi to nie przeszkadza.
Panuj nad wszystkim,nad czym możesz zapanować.
Resztę traktuj jak kupę gówna,
a jeżeli musisz paść,
to z dymiącym rewolwerem.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
11245
Napisanych postów
72404
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
955424
co do b-a nie wiem ale ogolnie z tego co mozna wyczytac na forum po ok.7-10dniach przechodzi
co do opisu ,niech szoho sie poprawi bo jest troche błędów ort
11245
Napisanych postów
72404
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
955424
ja wczoraj nogi zrobilem po 3tyg przerwy znowu (wczesniej 2m-ce przerwy)
przysiad 12*40,12*50,12*60,10*70 - i juz tutaj odczułem znowu to dziwne kłucie pod lewym kolanem
wybieram sie juz o 9mcy z tym kolanem do lekarza ... chyba trzeba bedzie sie naprawde przejsc bo inaczej moge pomarzyc o trenowaniu nog, poprostu lipa
podobno w Łodzi na ogrodowej jest jakis specjalista od kolan
ciekawi mnie tez gdzie w lodzi mozna isc na zabieg laserami, itd. -maybe to pomoze, a jak nie to jakies zastrzyki czy cos...operacji to bym nie chciał :/ a nawet jesli to i tak dopiero jak mi sie szkola skonczy ,czyli w lipcu moglbym byc 'krojony'
Szacuny
22
Napisanych postów
5431
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
32825
proponowałbym, żebyś poszedł do gabinetu któregoś z dobrych ortopedów - prof. Synder na Wólczańskiej, doc. Fabiś na Nawrot, dr Garncarek na Kościuszki, czy dr Wierzbicki (albo wierzbiński, nie pamiętam) na Piotrkowskiej. Możesz też odwiedzić dr-a Krochmalskiego na Kopernika (on mnie kroił). To wszystko ortopedzi z doświadczeniem w leczeniu kontuzji kolan u sportowców, także na pewno postawią dobrą diagnozę. U Fabisia i Garncarka na miescu jest USG, więc poza badaniem na tzw. odruch Lachamana i szufladę będzie w stanie w jakiś sposób spojrzeć na tkanki miękie w kolanie.
Na ogrodowej nikogo nie kojarzę, ale szczerze mówiąc nie polecam takich magikjów, którzy mówią, że laserami i innymi cudami wyleczą Ci kolana. W takich przypadkach liczy się przede wszystkim trafna diagnoza, a nie placebo na wariata. Bo lasery i inne kriopole to przede wszystkim placebo...
a jeżeli musisz paść,
11245
Napisanych postów
72404
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
955424
lasery pomogly mojemu kuzynowi ,stad to był moj pierwszy pomysl
a tego na ogrodowej polecał mi trener od siatkówki, który wspolpracował z kilkoma dobrymi zawodnikami np. zagumnym
ale masz racje najpierw trzeba sie przejsc i dowiedziec o co kaman w ogole
raczej wybiore ktoregos z tych,gdzie na miejscu jest odrazu usg
trzeba sie jakos wczesniej umawiac na wizyte czy moge sobie przyjsc od tak odrazu? ;>
Szacuny
271
Napisanych postów
8489
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
129311
Ja bylem w Medicoverze na Pilsudskiego i koles mowil ze jesli nie ma jakies koniecznej potrzeby (jestes pilkarzem itp ) to lepiej zeby nie operowac kolana. Jakby ktos chcial chodzic na rehabilitacje to spytajcie sie Chaczyka, bo on tez cos ma/mial z kolanem.
Szacuny
22
Napisanych postów
5431
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
32825
U Fabisia byłem ponad 2 lata temu i koszt wizyty to 100pln. Nie sądzę, żeby się zmienił.
U Garncarka podobnie.
Jak chcesz troszkę taniej to możesz jeszcze spróbować na roku kościuszki i zamenhoffa - tam przyjmuje dr Widawski, można, z tego co pamiętam, zamówić tez USG i kosztować będzie nieco mniej.
Zresztą wszystkiego dowiesz się telefonicznie.
taka dygresja - jak byłem u Fabisia to przyjmował mnie bodajże w piątek ok. 23:30 jak się dowiedziałem, że mam zerwane więzadło krzyżowe poszedłem prosto na pl. Komuny paryskiej na wódkie
a jeżeli musisz paść,