...
Napisał(a)
takie treningi powinny byc za kazdym razem. udane i powienienes być zadowolony. gwarantuje to maksymalne efekty. nic więc dziwnego i chwała Ci za to
...
Napisał(a)
Dotarlem
brak netu mialem i nadrabiam widze ze na konkretnym towarze lecisz
jak oceniasz Rev3 ja z 2 bylem zadowolony
pozdrawiam

pozdrawiam
...
Napisał(a)
zdazylem dzis przylookac, jak Pawson brzuch tyra
ladnie, ladnie z ciezarami

ladnie, ladnie z ciezarami

"Jak kraść, to miliony.
Jak ruchać, to księżniczki"
...
Napisał(a)
przepraszam za spam ale powiedz mi jak wyciskasz sztangę wąsko leżąc na tricepsa to jak wąsko trzymasz sztangę ??
aha żeby nie był kompletny spam, za***isty test dobrze utrzymany, widać postępy
aha żeby nie był kompletny spam, za***isty test dobrze utrzymany, widać postępy

Gdzie jest Bóg, chyba na urlopie, na niego też mieli kartotekę w UOP-ie
...
Napisał(a)
no w końcu nieobecny Gugcio dotarł - elo elo
Rev 3 całkiem zarąbiste, siła idzie, masa idzie, trenuje się z dużą mocą, także czego chcieć więcej
szkoda, że nie mam żadnego no buzera dodatkowo, ale niestety Pump Juice v.2 jeszcze nie wyszedł.
Pepo - i tak jak mówisz jest i będzie
co do wyciskania wąsko to trzymam sztangę na szerokość barków, nie szerzej, i opuszczając ją do klatki kieruję łokcie jak najbardziej w dół (tzn. w kierunku nóg
)
Wylliam - brzuch już trzeba, bo się lekko zapuszcza
tak to jest jak się szama 4 wory ryżu, 120 gietów owsianych i jeszcze gainer
ale jeszcze 3 tygodnie i wskakuję płynnie na redukcję 

Pepo - i tak jak mówisz jest i będzie

co do wyciskania wąsko to trzymam sztangę na szerokość barków, nie szerzej, i opuszczając ją do klatki kieruję łokcie jak najbardziej w dół (tzn. w kierunku nóg

Wylliam - brzuch już trzeba, bo się lekko zapuszcza

Panuj nad wszystkim,nad czym możesz zapanować.
Resztę traktuj jak kupę gówna,
a jeżeli musisz paść,
to z dymiącym rewolwerem.
...
Napisał(a)
witam,. to moj pierwszy raz w tyum dziale i u ciebie
pytales o mct najkorzystniej wychodzi mimowszystko olimp 400ml za 26 zl okolo.. sam jestem na ckd i wale mct przed silownia i baaardzo sie sprawdza
ultimate i uniwersa ltez jest ale sa drozsze
napisz cos wiecej o reveng - kupilem lacznie z crystalem i nie do konca jeszcze wiem jak to lykac - boje sie troche tych wegli z revenge wiec lykac bede chyba przed silownia a z rana i po - crystal. jak uwazasz?
dzieki z gory
ciagle sledze twoj post i jestem pod wrazeniem
Zmieniony przez - maly mis84 w dniu 2007-03-06 12:24:08

pytales o mct najkorzystniej wychodzi mimowszystko olimp 400ml za 26 zl okolo.. sam jestem na ckd i wale mct przed silownia i baaardzo sie sprawdza
ultimate i uniwersa ltez jest ale sa drozsze
napisz cos wiecej o reveng - kupilem lacznie z crystalem i nie do konca jeszcze wiem jak to lykac - boje sie troche tych wegli z revenge wiec lykac bede chyba przed silownia a z rana i po - crystal. jak uwazasz?
dzieki z gory
ciagle sledze twoj post i jestem pod wrazeniem
Zmieniony przez - maly mis84 w dniu 2007-03-06 12:24:08
...
Napisał(a)
Nowa widownia zawsze mile widziana
no i dzięki za uznanie.
Napisz mi prosze jeszcze w kwestii MCT ile mam tego łykać przed siłką i czy tylko przed siłka, czy jeszcze kiedy indziej?
Hmmm węgle z Revenge v.3 są przydatne (według rad bardziej obeznanych z biochemią ode mnie) w sytuacjach, gdy brakuje glikogenu w mięśniach. Czyli rano, po treningu np. Przed treningiem Revenge też jest przydatne, bo daje kopa. Napisz mi czy masz jedno czy więcej opakowań Revenge, coś tam ci poradzę.

Napisz mi prosze jeszcze w kwestii MCT ile mam tego łykać przed siłką i czy tylko przed siłka, czy jeszcze kiedy indziej?
Hmmm węgle z Revenge v.3 są przydatne (według rad bardziej obeznanych z biochemią ode mnie) w sytuacjach, gdy brakuje glikogenu w mięśniach. Czyli rano, po treningu np. Przed treningiem Revenge też jest przydatne, bo daje kopa. Napisz mi czy masz jedno czy więcej opakowań Revenge, coś tam ci poradzę.
a jeżeli musisz paść,
...
Napisał(a)
nom ale jakos liczylem z rev 3 na czyste formy kreatyny a tu az 21gr wegli
ale zeczywiscie po treningu jak znalazl dorzucic jeszcze z 40gr carbo i ogien.zobacze jak bede w PL moze zapodam choc mam pelna szafe supli
i sam nie wiem za co sie lapac.tylko najpierw musze wyzrec antybiotyk i wyzdrowiec.Pamietaj ze mam oko na Ciebie 

...
Napisał(a)
co do mct dodaje 20 ml do sniadania i 30 ml do drugiego a zarazem przed treningowego posilku. a nietreningowe tylko do sniadnia. w sumie jak tak podliczy to najtansze to to nie jest
ale coz
mam 1 revenge i 1 crystal c, do tego sporo r-ala krory bardzo sobie chwale. dlatego myslalem o dawkach revenge przed, a rano i po silowni crystal c.
wegli sie boje bo moj dzienny limit to 30g a tu juz jest 21. nie odchudzam sie juz- raczej robie mase - zwiekszylem kalorycznosc z tluszczy 5 miesiecy temu i powoli idzie do przodu i jest ok

mam 1 revenge i 1 crystal c, do tego sporo r-ala krory bardzo sobie chwale. dlatego myslalem o dawkach revenge przed, a rano i po silowni crystal c.
wegli sie boje bo moj dzienny limit to 30g a tu juz jest 21. nie odchudzam sie juz- raczej robie mase - zwiekszylem kalorycznosc z tluszczy 5 miesiecy temu i powoli idzie do przodu i jest ok
...
Napisał(a)
Mały Miś - bierz tak, jak napisałeś
Gugcio - a co masz ciekawego w szafie?;->
ja jeszcze 3 tygodnie na tym towarku i potem wskakuję na HST i 3 cukierki z ALRI na 3-miesięczny cyklon gęstościowo-rzeźbowy: Jungle Warfare, Bad Ass Mass i Restore, w trakcie do tego jakiś NO buzer, np. white Flood z CL, albo Pump Juice v.2 jak już wyjdzie. Pod koniec wrzucę spalacz i ognień

Gugcio - a co masz ciekawego w szafie?;->
ja jeszcze 3 tygodnie na tym towarku i potem wskakuję na HST i 3 cukierki z ALRI na 3-miesięczny cyklon gęstościowo-rzeźbowy: Jungle Warfare, Bad Ass Mass i Restore, w trakcie do tego jakiś NO buzer, np. white Flood z CL, albo Pump Juice v.2 jak już wyjdzie. Pod koniec wrzucę spalacz i ognień

a jeżeli musisz paść,
Poprzedni temat
szybkie pytanie
-
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5