REDUCTIO MAXIMO CUM STUDIO

(Redukcja z najwyższą starannością)
Witam wszystkich!
Uprzejmie proszę o nie wpisywanie się, dopóki nie skończę.
Po kilkudniowych konsultacjach i wielomiesięcznym śledzeniu tego co się dzieje na forum i czasami udzielania się - postanowiłem sam przeprowadzić test. Jako że jest to mój pierwszy test i tak naprawdę pierwsze doświadczenia ze wstawianiem zdjęć, filmów, robieniem wypisek i werbalizowaniem swoich przeżyć z siłowni (poza stęknięciem w ostatnim powtórzeniu „Dobrzeeee!!!"

Zatem... zaczynamy!

Test rozpoczyna się z dniem jutrzejszym, nie określam dokładnie czasu jego trwania, ponieważ sam nie wiem, ile potrwa. Może byc tak, że pożegnam się z bardzo regularnym prowadzeniem testu na początku czerwca (podwójna sesja), ale na pewno będę się starał go ciągnąć tak długo jak to tylko możliwe (najlepiej do skończenia się Venoma) i tak, byście mieli z niego pożytek.

COŚ O MNIE
Staż: od dwóch lat dość na serio, z przerwami na kontuzje, pierwszy kontakt z siłownią 4 lata temu
Rekordy: stawy wołają o pomoc więc jeszcze im nie ładuje dodatkowo
Ostatnia suplementacja: (3 miesiące wstecz) Cell Pump, Kre-Alkalyn, TSE, a wcześniej to róóóżnie było

OPIS SUPLEMENTACJI
Myślę, że dokładny opis działania suplementów i opinie na ich temat każdy zna, a jeśli nie, to sobie znajdzie.

Cel: forma na lato

Spalacze:
Tight

Venom Hyperdrive 3.0 - dopiero do mnie dotrze, więc nie mam swojego zdjęcia
Kreatyna:
Cell Pump

UWAGA! W zależności od tego, jak będzie z kasą itd. po skończeniu Cell Pumpa chciałbym wskoczyć na Nano Vapor + jabłczan kreatyny. Tutaj prośba o odniesienie się co do zrobienia przerwy i sensu takiego połączenia z Venomem.
Białko:
Kaizen 100% Whey Protein

BX Pro Longatum

Regeneracja stawów:
Arthrostop Rapid + Cola Fit z MSM
Pomocnicy

L-Karnityna z Olimpu

Leucyna

ZMA apteczne (Filomag B6 i Zincas Forte)
Gold Omega 3
Maxivit
Wit. B Compositum
Wit C
Na zdjęciu głównym nie ma wszystkich suplementów. W szafie jest jeszcze pucha białka Kaizena o smaku czekoladowym i kilka opakowań Omega 3, a także po całym mieszkaniu popakowane są różne witaminki itp. Jeśli coś się skończy a będzie dalej potrzebne - dokupię.
W tym oto pudle trzymam swoje „skarby", oprócz mnie moja narzeczona bunkruje tam swoje jakieś ziołowe tableteczki

Dawkowanie:
PRZED ŚNIADANIEM
na czczo 1 Tight
porcja Cell Pump + leucyna 3g
1 L-Karnityna
PO ŚNIADANIU
1 Maxivit
1 Omega3
2 B Compositum
0,2g Wit. C
1 Arthrostop
1 ColaFit