Szacuny
2
Napisanych postów
1205
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
24999
witam, dostałem ten TAD i dziś poszedł pierwszy szot ale cos mi nie gra wpuściłem te 4ml wody do ampy z prochem i TAD600 zrobił sie w grudy i z 2 zostały na dole i nie mogłem tego nabrać igła 1,2
zna ktoś tego TADKA i wbijał kidyś?
moze macie jakis sposob na pobieranie tego?
Szacuny
21
Napisanych postów
1618
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
15437
Tego akurat nie ale bilem innego wloskiego z tadkiem juz tak jest ze sie zle rozpuszcza jak wyze poprzepuszczaj albo poprostu dluzej ampulka wstrzasaj nie nabieraj grudek. i nei musisz walic 4ml rozpuszczaj w 2 zawsze mniejsza cebula a "bol" ten sam.
1
Gdy ty się op*****lasz ktoś inny trenuje(koksuje) zeby skopać ci Dupe
Szacuny
205
Napisanych postów
25012
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
150169
ja wpuszczam ze 3 minutki, ale im wolniej tym lepiej. wbilem tada juz z 10 opakowan w tym tylko ze 3 ampoki domiesniowo i wszystko git.
Na ulotce tego co bije aktualnie jest napsiane, ze jako dodatek do kroplowek, jednak bije normalnie dozylnie i wszystko ok (sprawdzilem sklad i ma tle samo glutatinou w ampie i tyle samo takiego samego rozpusczalnika jak tad) Na TAD-600 bylo ze mozna dozylnie i domiesniowo.
Moze wystapic swedzenie i zaczerwieninie w miejscu iniekcji, ale szybko przechodzi i to nic nadzwyczajnego bo w ulotce jest napisane ze moze cos takiego wystapic
Zmieniony przez - lestat1986 w dniu 2012-07-15 16:47:25