Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

T.prop przez 10 tygodni moze byc ??

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 3852

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 216 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 1907
Witam jak długo można stosowac Tescia propka ?? bo myslałem nad 10 tygodni czy to moze za długo ??
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 150 Napisanych postów 15480 Wiek 40 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 90607
ujdzie ale najlpszy efekt 6-7 tyg gora

maly duzy gruby czy chudy kazdemu nalezy sie taki sam szacunek
pozdrawiam

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 573 Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 10069
10 tyg to jeszcze by mozna pociagnac na propie.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 123 Napisanych postów 20544 Wiek 42 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 125840
duzo klucia ale mozna ,
ewentualnie przy 7-8 tyg zwiekszasz czestotliwosc/dawke

DreamChaser

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 24 Napisanych postów 2657 Wiek 39 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 55935
jaki sens jechać propa 10 tyg ??

skoro:
- aktualnie brak na rynku dobrego propa ,(jedynie underowe z ktorymi różnie bywa)

- dostepne są apteczne enanthaty ,które bijesz co 5/7 dni
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 123 Napisanych postów 20544 Wiek 42 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 125840
moze kolega lepiej sie czuje na propie

no ja wole propa niz enana, samopoczucie jest o 100% lepsze
czuje sie jak mlody Bóg, na enanie jest dobrze ale nie az tak

DreamChaser

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 573 Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 10069
ja tez dopoki nie sprobowalem propa to nie wierzylem. Dobry prop farmaka do tego proviron i czulem sie naprawde za***iscie. Zyc nie umierac!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 30 Napisanych postów 4604 Wiek 38 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 35359
ja tez bardziej lubie propa.
moze założymy skład na naszej klasie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 809 Wiek 35 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 31279
Dokladnie na propku jest zarabiscie, ciekawe z czego wynikaja roznice hehe
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 793 Wiek 33 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 34176
Panowie kolega ma problem wczoraj byl jego pierwszy strzal z propa axio labs ( 100mg ) i dzis mi gada ze nie moze chodzic normalnie bo go tak noga boli , bil w lewe udo co robic ? kumpel sie boi drugiego shota a to juz jutro
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 133 Wiek 43 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 7815
Takie uroki bicia propa, jedne bolą bardziej inne trochę mniej, ale generalnie prop jest bolesny, ale da się do tego przyzwyczajić. Po 10-15 strzałach już nie będzie na to zwracał uwagi. No i niech powoli robi zastrzyki i nie rusza zbytnio igłą w mięśniu bo to pogarsza sprawę.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

winko i prima a ginekomastia

Następny temat

clenbuterol - zamiana zbędnego tłuszczyku w mięśnie???

Spalanie
Polecane artykuły