...
Napisał(a)
Witam jak długo można stosowac Tescia propka ?? bo myslałem nad 10 tygodni czy to moze za długo ??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
ujdzie ale najlpszy efekt 6-7 tyg gora
maly duzy gruby czy chudy kazdemu nalezy sie taki sam szacunek
pozdrawiam
...
Napisał(a)
duzo klucia ale mozna ,
ewentualnie przy 7-8 tyg zwiekszasz czestotliwosc/dawke
ewentualnie przy 7-8 tyg zwiekszasz czestotliwosc/dawke
DreamChaser
...
Napisał(a)
jaki sens jechać propa 10 tyg ??
skoro:
- aktualnie brak na rynku dobrego propa ,(jedynie underowe z ktorymi różnie bywa)
- dostepne są apteczne enanthaty ,które bijesz co 5/7 dni
skoro:
- aktualnie brak na rynku dobrego propa ,(jedynie underowe z ktorymi różnie bywa)
- dostepne są apteczne enanthaty ,które bijesz co 5/7 dni
...
Napisał(a)
moze kolega lepiej sie czuje na propie
no ja wole propa niz enana, samopoczucie jest o 100% lepsze
czuje sie jak mlody Bóg, na enanie jest dobrze ale nie az tak

no ja wole propa niz enana, samopoczucie jest o 100% lepsze
czuje sie jak mlody Bóg, na enanie jest dobrze ale nie az tak

DreamChaser
...
Napisał(a)
ja tez dopoki nie sprobowalem propa to nie wierzylem. Dobry prop farmaka do tego proviron i czulem sie naprawde za***iscie. Zyc nie umierac!
...
Napisał(a)
Dokladnie na propku jest zarabiscie, ciekawe z czego wynikaja roznice hehe
...
Napisał(a)
Panowie kolega ma problem wczoraj byl jego pierwszy strzal z propa axio labs ( 100mg ) i dzis mi gada ze nie moze chodzic normalnie bo go tak noga boli , bil w lewe udo co robic ? kumpel sie boi drugiego shota a to juz jutro
...
Napisał(a)
Takie uroki bicia propa, jedne bolą bardziej inne trochę mniej, ale generalnie prop jest bolesny, ale da się do tego przyzwyczajić. Po 10-15 strzałach już nie będzie na to zwracał uwagi. No i niech powoli robi zastrzyki i nie rusza zbytnio igłą w mięśniu bo to pogarsza sprawę.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
winko i prima a ginekomastia
Następny temat