...
Napisał(a)
Witam lecę własnie Enana 250 ed5 od Dwóch miesięcy planuje dorzucić Turę od połowy kwietnia ed 50mg a biorę letrox juz od 1,5 roku i zastanawiam sie czy tura nie bedzie negatywnie wpływała na moja tarczycę.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Napisał(a)
skoro dawka leku już nie jest korygowana to nie będzie miała wpływu
1
...
Napisał(a)
Nie powinno się dziać nic niepokojącego.
1
najsłabszy inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny,
- najmniej selektywny inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny.
TABELA WEDŁUD KSIĄŻEK PISANA NA PODSTAWIE MOICH ODCZUĆSKDER-paroksetyna fluvoksamina
...
Napisał(a)
a po dwóch miesiącach wrzucić hcg? jak tak to jaka dawkie i czy przy hcg dodaj jeszcze tamox robiłem dwa tygodnie temu badania to estradiol wyszedł 92 a normy 11 - 44. a pewnie przy hcg estradiol podbije jeszcze wyzej
...
Napisał(a)
HCG co 6 tygodni 2razy 2500j lub 1250j eod.
najsłabszy inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny,
- najmniej selektywny inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny.
TABELA WEDŁUD KSIĄŻEK PISANA NA PODSTAWIE MOICH ODCZUĆSKDER-paroksetyna fluvoksamina
...
Napisał(a)
Kaliszewskijesli nie czujesz skutkow ubocznych to nie zbijaj,dopiero przed odblokiema po dwóch miesiącach wrzucić hcg? jak tak to jaka dawkie i czy przy hcg dodaj jeszcze tamox robiłem dwa tygodnie temu badania to estradiol wyszedł 92 a normy 11 - 44. a pewnie przy hcg estradiol podbije jeszcze wyzej
...
Napisał(a)
ok z Testa nie zamierzam przynajmniej 3 lata schodzić tylko co jakiś czas mostek z HCG bede robił.
...
Napisał(a)
To nie ma sie co martwic ;) jesli bedzid nadmierna retencja czy po jakims czasie na takim estro nie wiem np zaczniesz sie gorzej czuc,bedziesz zmulony czy cos takiego to mozna delikatnie zbic ale nie sadze zeby tak bylo...ja przez dlugi dlugi czas bylem na wyniku 190 w tej skali i bylo ok
...
Napisał(a)
no u mnie w zeszłym roku przy 120 juz były problemy musiałem zbijac bo kobieta musiała sie nameczyć zeby mały stanąl troche zbiłem estro i wszystko wróciło do normy
...
Napisał(a)
Witam zastanawiam się co lepiej dorzucić na poprawe miesnia npp czy turę do Enana oczywiscie miska cały czas leci czysto raz enana lece teraz 350 ed5
Polecane artykuły