...
Napisał(a)
Mam pytanie może i głupie ale co tam no więc nie rozumiem czemu wale kloca tak co trzy dni a moj znajomi częściej czy powód jest taki że przyswajam sobie wiecej wartości odżywczych niż inni a moze powód jest jeszcze inny
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
może jesz mało warzyw, błonnika, celulozy
... a może w ogóle mało jesz 

...
...
Napisał(a)
no własnie jem jak dzika swinia warzyw jem też sporo do każdego posiłku jakieś warzywo a jem ich 6 jak sie pewnie domyslasz a czy jem mało błonnika no chyba tez nie bo jem ok 50g otrębów pszenych a one mają go sporo
...
Napisał(a)
TAKI CZAS TO JESZCZE NIE JEST ZLE , MOŻE JAKIEŚ PRODUKTY MASZ KTÓRE MOGĄ POWODOWAĆ ZATWARDZENIE 

jeżeli pomogłem , Ty pomósz mi wejdz w link i się zarejestruj http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=krzakzak
...
Napisał(a)
moze masz dobrze skomponowaną diete większośc sie wchłania jeszcze jak redukcja to cąłkiem możliwe że co 3 dni
j bym sie nie przejmował tez moja taka średnia
z tym ze ja ejstem na CKD i świadomie nie dostarczam błonnika co moze być tego rpzyczyn ale skoro ty dostarczasz błonni to hmm
któż to wie 
j bym sie nie przejmował tez moja taka średnia

http://img511.imageshack.us/img511/8932/70235843sy8.jpg ja nosze dres...
ROCK'N'ROLL
...
Napisał(a)
tak przez cały dzień gadamy jak kto i ile sra tak się kumpli potpytałem a co mamy tylo gadać o piłce i dziewczynach o tym też trzeba
zakrześ na bank nie bo zatwarzdzenie nie pamiętam kiedy miałem wale normalnego kloca tylko raz na trzy dni buby chyba za mało jem błonnika bo innego wyjaśnienia nie widze postaram się jesć wiecej otręb pszenych własnie widze że starsza kupiła

...
Napisał(a)
patent pierwszy:
kup sobie paczke rodzynek i wszamaj, na drugi dzien napewno ci ulzy
patent hardkorowy:
zjedz surowego ziemniaka, za pare minut gwarantowana sraka , tylko uwazaj zeby kibla nie rozwalic (mam nadzieje ze tego nie zrobisz, bo to zdrowe nie jest)
kup sobie paczke rodzynek i wszamaj, na drugi dzien napewno ci ulzy

patent hardkorowy:
zjedz surowego ziemniaka, za pare minut gwarantowana sraka , tylko uwazaj zeby kibla nie rozwalic (mam nadzieje ze tego nie zrobisz, bo to zdrowe nie jest)

doradca w AD
...
Napisał(a)
ja tak samo żadko robie kloca
najczęściej mam bardzo ciemnego
taki jakby zielony
dużo warzyw jem zielonych np szpinak wiec pewnie od tego
kazr dużo jesz , żadko się załatwiasz....moze tylko ci się wydaje że dużo jesz ??
ile kcal ?? może masz mało węgli w diecie ??

najczęściej mam bardzo ciemnego

dużo warzyw jem zielonych np szpinak wiec pewnie od tego

kazr dużo jesz , żadko się załatwiasz....moze tylko ci się wydaje że dużo jesz ??

Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.
Polecane artykuły