Szacuny
2
Napisanych postów
80
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
3959
1. WIEK: 18
2. WAGA: 70
3. WZROST: 180
4. WYMIARY:
-biceps: 35 cm
-klatka: 95
-udo: 61
-talia: 82
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 3 miesiące
6. DIETA:
-białko: 120
-węglowodany: 430
-tłuszcz: 100
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: 0
8. TRENING: siłownia 2h dziennie 3x w tyg, kolarstwo 6x w tyg 2h przecietnie do 5/6h raz tyg.
9. CEL CYKLU: masa miesniowa szybki przyrost, zwiekszenie wydolnosci
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: brak
11. POZIOM BF%: 10-15%
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): mezomorfik, brak problemow z przytyciem, brak z schudnieciem
13. STAN ZDROWIA: bdb
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: brak
15. PPM (podstawowa przemiana materii): 1800 / + treningi nawet do 3,5kCal
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 80
-martwy ciąg: 120
-przysiad: 130
Szacuny
2
Napisanych postów
80
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
3959
BPL-G
Filipeu
No dobrze, ale na kolarstwo nie będę miał w takim razie tyle czasu aby zrobić te 6x treningów w tyg, i robiłbym 3x siłownie, oraz 3/4 razy w tygodniu rower. Dlatego myślałem o dopingu, chociaż w kwestii kolarstwa ze względu na mniejszą ilość treningów. Czyli przy normalnym odżywianiu i takiej częstotliwości treningów jaką opisałem tutaj jest to możliwe?
diety nawet nie ma a o dopingu myślisz ?
Dieta jest, ale ustalona tylko i wyłącznie pod siłownie, a dorzucając do tego kolarstwo totalnie nie wiem co robić, pamiętam jak chudłem uprawiając samo kolarstwo rok temu. I nie wiem czy kalorie spalone na treningu uzupełniać czy jak? Aby na siłowni wszystko szło tak jak powinno.
Szacuny
2
Napisanych postów
80
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
3959
BPL-G
dokładnie, a na tym etapie to odpwiednai dieta, trening i cierpliwość będą wystarczające
jak obecnie to wygląda u Ciebie (dokładnei)
Aktualnie, dieta jest zbilansowana pod nabycie masy mięśniowej i zwiększenie wagi, nie biorąc pod uwagę treningów kolarskich. Z dnia na dzień kalorie, jakie palę na treningu są z zakresie 1000-3000kCal. Co do treningu tak jak mówie, 3x trening na siłowni + 6x kolarstwo.
Zmieniony przez - Filipeu w dniu 2019-02-12 17:16:23
Szacuny
2
Napisanych postów
80
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
3959
Myślę, że nie mam potencjału genetycznego do uprawiania dwóch sportów na raz. (Proszę nie odpowiadać, abym w takim razie tego nie robił :D) poza tym, co do masy mięśniowej chodzi mi o przyśpieszenie tego procesu, niż o brak możliwości, a wydolności już nie zupełnie, pewne zmiany już w organizmie nie zajdą.