...
Napisał(a)
Czy szkoła baletowa dla chłopaka to dobry wybór?Młody wybrał taka szkole a teraz marudzi że jest ciężko
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
No cóż, dzieciaki zawsze będą marudzić w szkole profilowanej, w każdej szkole specjalistycznej jest więcej zajęć i trwają one dłużej niż w takiej, że tak to ujmę, OGÓLNEJ.
Jakby poszedł do akademii teatralnej miałby zajęcia do wieczora i też byłoby ciężko.
Najważniejsze by miał zajawkę i robił to, co lubi.
Sprawdź statystyki zatrudnienia absolwentów takiej szkoły baletowej i ich zarobki, będziesz miał czarno na białym.
Jakby patrzeć pod kątem kasy to najlepiej mają budowlańcy od wykończeń więc wiesz;)
Jakby poszedł do akademii teatralnej miałby zajęcia do wieczora i też byłoby ciężko.
Najważniejsze by miał zajawkę i robił to, co lubi.
Sprawdź statystyki zatrudnienia absolwentów takiej szkoły baletowej i ich zarobki, będziesz miał czarno na białym.
Jakby patrzeć pod kątem kasy to najlepiej mają budowlańcy od wykończeń więc wiesz;)
,,Ludzie chwytają za miecz, by ukoić rany na duszy, których doznali w przeszłości. I by umrzeć z uśmiechem na ustach".
...
Napisał(a)
Nie trzeba szkoły by być budowlańcem, dobrym budowlańcem:)
Inna sprawa - generalnie światek artystów muzycznych i scenicznych to ciężki kawałek chleba i ciężko się przebić.
Szeregowy muzyk w orkiestrze nie zarabia wiele, szeregowy tancerz też.
Do takich zawodów nie idzie się DLA KASY tylko raczej w celu samorealizacji.
Takie przynajmniej moje zdanie.
Ja powiem tak - jak mu teraz w szkole ciężko to na etacie łatwiej nie będzie jak zobaczy ile za swoją pracę będzie otrzymywać wynagrodzenia:)
Inna sprawa - generalnie światek artystów muzycznych i scenicznych to ciężki kawałek chleba i ciężko się przebić.
Szeregowy muzyk w orkiestrze nie zarabia wiele, szeregowy tancerz też.
Do takich zawodów nie idzie się DLA KASY tylko raczej w celu samorealizacji.
Takie przynajmniej moje zdanie.
Ja powiem tak - jak mu teraz w szkole ciężko to na etacie łatwiej nie będzie jak zobaczy ile za swoją pracę będzie otrzymywać wynagrodzenia:)
1
,,Ludzie chwytają za miecz, by ukoić rany na duszy, których doznali w przeszłości. I by umrzeć z uśmiechem na ustach".
...
Napisał(a)
Będzie trzeba pomyśleć nad zmianą faktycznie lepiej jak będzie miał fach w rękach niech idzie do jakieś zawodówki a nie jakieś balety co jak widać go nie kreci
...
Napisał(a)
Niech idzie do normalnej szkoły a balet jako dodatkowe zajecia bo jak mu sie balet znudzi to zostanie z niczym
Wszystko o mnie :) https://www.facebook.com/TrenerTomaszPalej
...
Napisał(a)
Trzeba ćwiczyć w locie czoła nie ma że boli młody cały czas ćwiczy i marudzi także jak nie chce pójdzie do roboty i wszystko
...
Napisał(a)
Nawet nie wiedziałem że są takie szkoły
myślałem że to tylko jakieś zajecia pozalekcyjne
Nie musi być przecież budowlancem i nosić cegły, może iść do technikum, na studia i inżynierem zostać.
A co on myślał że same dupcie w takiej szkole będą czy co wybierajac taką szkołę ?

Nie musi być przecież budowlancem i nosić cegły, może iść do technikum, na studia i inżynierem zostać.
A co on myślał że same dupcie w takiej szkole będą czy co wybierajac taką szkołę ?
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Tam nie ma czasu na dupcie trzeba ćwiczyć i jest dużo nauki.Wiadomo koledzy idą grać we piłkę on ćwiczy balet taniec nie ma lekko.
Polecane artykuły