...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:

...
Napisał(a)
Zaraz ale Arnold Classic 2003 to zawody kulturystyczne ? O ile sie nie myle to przy innych zawodowcach nie ma szans.
666
666
Burneika Sports Team
...
Napisał(a)
Arnold Classic Weekend to kilkudniowa, kompleksowa impreza.Są tam zarówno konkursy kulturystyczne(Arnold Classic, Ms.International), jak i fitness(Fitness Iternational), konkursy strongman i sztuk walki.Co roku program imprez Arnolda jest coraz bardziej rozbudowany, rozmachem przerasta chyba nawet Olympia Weekend.
Szanse Pudzian ma chyba takie jak na innych imprezach strongman-jeśli dyscypliny będa dynamiczne, a nie typowo siłowe, to praktycznie może być zwycięzcą.
Szanse Pudzian ma chyba takie jak na innych imprezach strongman-jeśli dyscypliny będa dynamiczne, a nie typowo siłowe, to praktycznie może być zwycięzcą.
...
Napisał(a)
a chyba ze sa strongmani to oczywiscie ze szanse ma.
666
666
Burneika Sports Team
...
Napisał(a)
Hehe, w pierwszej chwili myslalem ze Pudzianowski chce zestac takze kulturystą
----------------------------
Pozdrawiam- Dezir
"Musisz przełamać strach przed bólem, żeby ciężko trenować, a przecież musisz ciężko trenować. A kiedy mówię o ciężkim treningu, to mam na myśli naprawdę ciężki trening."
http://PumpingIron.w.interia.pl

Pozdrawiam- Dezir
"Musisz przełamać strach przed bólem, żeby ciężko trenować, a przecież musisz ciężko trenować. A kiedy mówię o ciężkim treningu, to mam na myśli naprawdę ciężki trening."
Pozdrawiam, Dezir - (były, więc nieoficjalny) moderator działu "Fitness"
----------------------------------------------
>> "TRZEBA BYĆ ZNAWCĄ, A NIE WYZNAWCĄ" <<
...
Napisał(a)
Bedzie mu ciezko wygrac. Beda 4 konkurencje: walizki 185kg jedna, wyciskanie opony wazacej 170kg na ilosc, rzut 50kg kula na odległosc i martwe ciagi kto wiecej zaczynajac od 300kg.
Pozdrawiam
metrowiec
Pozdrawiam
metrowiec
Pozdrawiam
METROWIEC
...
Napisał(a)
not to faktycznie jakby nie jego dysccypliny
-----------------------
*chill out with me*
in drumm&base way
:] ]l[ .k/ll/m. ]l[ :]
--------------------------------------------
"Niestety, niektórych spraw nie da się rozwiązać na rozkaz. Może dlatego głupcy wymyślili sobie bogów: żeby mieć kogoś, czyje rozkazy na pewno zostaną wykonane..."
---------------------------------
kazali mi napisac ze jestem doradcą w dziale trening...
no to napisałem:
jestem doradcą w dziale trening, czaisz
-----------------------
*chill out with me*
in drumm&base way
:] ]l[ .k/ll/m. ]l[ :]
--------------------------------------------
"Niestety, niektórych spraw nie da się rozwiązać na rozkaz. Może dlatego głupcy wymyślili sobie bogów: żeby mieć kogoś, czyje rozkazy na pewno zostaną wykonane..."
---------------------------------
kazali mi napisac ze jestem doradcą w dziale trening...
no to napisałem:
jestem doradcą w dziale trening, czaisz

...
Napisał(a)
Witam, stawiam na pytona - widac ze ma silna psychike i tym razem moim zdaniem rowniez zwyciezy
Pozdrawiam
Prawdziwi Twardziele Nie Potrzebuja Sterydow!
Pozdrawiam
Prawdziwi Twardziele Nie Potrzebuja Sterydow!
...
Napisał(a)
Zobaczymy ...
Pozdrawiam- Dezir

Pozdrawiam- Dezir
Pozdrawiam, Dezir - (były, więc nieoficjalny) moderator działu "Fitness"
----------------------------------------------
>> "TRZEBA BYĆ ZNAWCĄ, A NIE WYZNAWCĄ" <<
...
Napisał(a)

napewno ma szanse bo Mariusz jest w bardzo dobrej formie od ME i wygrywa wszystkie zawody!!! Bądzmy dobrej mysli.
-
--- If you are a feyenoord fan, surrender or you die -- AJAX AMSTERDAM NA ZAWSZE ---
------ Założyciel mafii Strong Man i zastęca szefa mafii ------
[][]----[][] STRONG MAN [][]----[][]
...
Napisał(a)
Rozmawialem w sobote z Mariuszem, mowil ze jest w swietnej formie i ma przeczucie ze wygra.
Pozdrawiam
metrowiec
Pozdrawiam
metrowiec
Pozdrawiam
METROWIEC
Polecane artykuły