100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
wawa666, jestes jeszcze bardzo mlody i tacy kolesie jak Kovacs Cie podniecaja. Jak zobaczysz Greca to pozdrow go ode mnie i powiedz zeby tak duzo nie dzwigal, bo przepukliny dostanie.
Pozdrawiam
metrowiec
Pozdrawiam
METROWIEC
666
Burneika Sports Team
Szanse Pudzian ma chyba takie jak na innych imprezach strongman-jeśli dyscypliny będa dynamiczne, a nie typowo siłowe, to praktycznie może być zwycięzcą.
666
Burneika Sports Team

----------------------------
Pozdrawiam- Dezir
"Musisz przełamać strach przed bólem, żeby ciężko trenować, a przecież musisz ciężko trenować. A kiedy mówię o ciężkim treningu, to mam na myśli naprawdę ciężki trening."
http://PumpingIron.w.interia.pl
Pozdrawiam, Dezir - (były, więc nieoficjalny) moderator działu "Fitness"
----------------------------------------------
>> "TRZEBA BYĆ ZNAWCĄ, A NIE WYZNAWCĄ" <<
Pozdrawiam
metrowiec
Pozdrawiam
METROWIEC
-----------------------
*chill out with me*
in drumm&base way
:] ]l[ .k/ll/m. ]l[ :]
--------------------------------------------
"Niestety, niektórych spraw nie da się rozwiązać na rozkaz. Może dlatego głupcy wymyślili sobie bogów: żeby mieć kogoś, czyje rozkazy na pewno zostaną wykonane..."
---------------------------------
kazali mi napisac ze jestem doradcą w dziale trening...
no to napisałem:
jestem doradcą w dziale trening, czaisz

Pozdrawiam
Prawdziwi Twardziele Nie Potrzebuja Sterydow!

----------------------------
Pozdrawiam- Dezir
"Musisz przełamać strach przed bólem, żeby ciężko trenować, a przecież musisz ciężko trenować. A kiedy mówię o ciężkim treningu, to mam na myśli naprawdę ciężki trening."
http://PumpingIron.w.interia.pl
Pozdrawiam, Dezir - (były, więc nieoficjalny) moderator działu "Fitness"
----------------------------------------------
>> "TRZEBA BYĆ ZNAWCĄ, A NIE WYZNAWCĄ" <<

napewno ma szanse bo Mariusz jest w bardzo dobrej formie od ME i wygrywa wszystkie zawody!!! Bądzmy dobrej mysli.
-
--- If you are a feyenoord fan, surrender or you die -- AJAX AMSTERDAM NA ZAWSZE ---
------ Założyciel mafii Strong Man i zastęca szefa mafii ------
[][]----[][] STRONG MAN [][]----[][]
Pozdrawiam
metrowiec
Pozdrawiam
METROWIEC