oszacowanie sily znajac wzrost i wage danej osoby?
...
Napisał(a)
czesc moze to dziwne pytanie ale moze zna ktos jakis wzor na
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:

...
Napisał(a)
niema czegoś takiego ! wszystko zalezy od uwarunkowań genetycznych i predyspozycji. chyba

...
Napisał(a)
długość przedramienia razy długość członka podzielone przez obwód łydki razy 7. Żartuje. Zgadzam się z przedmówcą. Przede wszystkim genetyka (uwarunkowania), chociaż na ławie to większe rezultaty mają Ci z krótkimi rękoma!
szaba
szaba
najpierw kulturystyka zrobiła ze mnie wieprza, a kiedy dojrzałem do tego sportu, pozwoliła mi na osiągnięcie wymarzonej sylwetki
...
Napisał(a)
ten rekordzista swiata - 635 kg przy cos kolo 185 wzrostu - to musial byc silny facet, nie?
Moderator działów Sporty Ogólnorozwojowe & Dla Zupełnie "Zielonych" & Grappling
I szkoda tylko, że w noc kwietniową, Ciągnąc za sobą smród spalin,
Nie cały Związek poleciał w kosmos, A tylko jeden Gagarin
...
Napisał(a)
635 kg to on wazył !!! największy grubas na świecie
Moderator działów Sporty Ogólnorozwojowe & Dla Zupełnie "Zielonych" & Grappling
I szkoda tylko, że w noc kwietniową, Ciągnąc za sobą smród spalin,
Nie cały Związek poleciał w kosmos, A tylko jeden Gagarin
...
Napisał(a)
'ktos zna jakis wzor na oszacowanie sily znajac wzrost i wage danej osoby?'
Nigdy o czyms takim nie slyszalem
Sila jest roznie definiowana (nie wiem czy chodzi o sile w jakims cwiczeniu, podnoszeniu krzesel, ilosci pompek itp)
W zalezniosci od tego beda sie zmienialy wymagania stawiane ogranizmowi, a wyniki beda uzaleznione od genetyki, diety , treningu- najogolniej mowiac
Fakty, nie mity
Nigdy o czyms takim nie slyszalem
Sila jest roznie definiowana (nie wiem czy chodzi o sile w jakims cwiczeniu, podnoszeniu krzesel, ilosci pompek itp)
W zalezniosci od tego beda sie zmienialy wymagania stawiane ogranizmowi, a wyniki beda uzaleznione od genetyki, diety , treningu- najogolniej mowiac
Fakty, nie mity
Polecane artykuły