Trening Czyni Mistrza !!
...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:

...
Napisał(a)
Brzuszki . http://www.miesniebrzucha.pl/ . :) . co mam jeszcze robić ?
Trening Czyni Mistrza !!
...
Napisał(a)
Tak myślałem :/ żeby wyrzeźbić swoje ciało musisz wykonywać ćwiczenia aerobowe czyli bieżnia,rowerek,orbitrek czy coś podobnego po około 30 minutach zaczyna się spalanie tkanki tłuszczowej ważnym a nawet najważniejszym aspektem jest dieta.
...
Napisał(a)
W jakim sensie za wcześnie ? przecież diety są różne,niezależnie od wieku możesz stosować dietę :)
...
Napisał(a)
Siwoski96nie za wczesnie na diete ? ;)
Dieta powinna towarzyszyć człowiekowi od narodzin, i ciągle powinna ulegać zmianom. W zależności od teraźniejszych potrzeb organizmu.Spójrz na ludność mieszkającą w USA. Oni nie mają pojęcia co to jest "dieta" i dla tego wyglądają, jak wyglądają. Ktoś już Ci dobrze napisał, musisz biegać i tyle.
...
Napisał(a)
Dieta czyli dobre odzywianie sie a nie glodzenie.
"Cudze mięśnie zawsze wydają się większe"
...
Napisał(a)
Siwoski96nie za wczesnie na diete ? ;)
Rozumiem jakbyś napisał 'nie za wcześnie na kreatyne?" ale na diete ?

Trolo46Dieta powinna towarzyszyć człowiekowi od narodzin, i ciągle powinna ulegać zmianom. W zależności od teraźniejszych potrzeb organizmu.Spójrz na ludność mieszkającą w USA. Oni nie mają pojęcia co to jest "dieta" i dla tego wyglądają, jak wyglądają.
Każdy ma jakąś dietę, nie można nie mieć diety

...
Napisał(a)
Każdy ma jakąś dietę, nie można nie mieć diety
ze starogreki oznacza ona styl życia/sposób odżywiania.

Dobrze napisałeś, tutaj mój błąd. Każdy ma dietę, jeden lepszą drugi gorszą. Jedni jedzą co popadnie, inni wyliczają wartości itd.
...
Napisał(a)
DeolerTak myślałem :/ po około 30 minutach zaczyna się spalanie tkanki tłuszczowej .
mi juz dawno obalony :)
co nie zmienia faktu ze dieta cwiczenia areo interwaly sa najwazniejsze jeżeli chcesz miec ladny brzuch
Polecane artykuły