Wstawiam drugi ten sam post ze względu na to, że nie mogłem edytować pierwszego. Mój wzrost 186 cm z wagą ciała 83kg. Nie zamierzam startować w zawodach sylwetkowych, np. Men's Physique, choć może kiedyś bym chciał, gdyby moja forma była wybitnie dobra. Z tego, co się dowiedziałem od pewnej osoby na siłowni to mam dobry typ sylwetki na scenę, ale czy tak jest w rzeczywistości to nie mam pojęcia. Chciałbym otrzymać pomoc, najlepiej od kogoś, kto zna się naprawdę na budowaniu formy. Zależy mi na wszystkim, ale mam na razie tylko te zdjęcia. Przykładam najwięcej pracy dla ramion. Pleców i dołu nie wstawiałem, bo aktualnie nie mam żadnych zdjęć tych partii, więc proszę o ocenę tego, co tutaj wstawiłem. Zdjęcia wstawiłem w kolażu, aby zajmowały mniej przestrzeni na stronie. Niektóre zdjęcia są bez koszulki, niektóre z. Zdjęcia nie są w luźnych ani specjalnych pozach, tylko z samym czystym napięciem mięśniowym, również z profilu nie mam żadnych zdjęć, bo przeważnie zdjęć nie robię. Z góry mogę napisać, że jestem bardziej szerszy niż wypchnięty (np. Klatka, barki, plecy) są szersze niż grubsze, nad czym na pewno bym musiał popracować i zaniedługo pokżę i wrzucę do oceny jak zrobię kolejne zdjęcia. Trenuję 2 lata i 5 miesięcy. Zaczynałem od 17 lat, teraz mam 19. Żadne niedozwolone wspomagacze nie wchodziły. Suplementowałem kreatynę, cytrulinę i aminokwasy EAA, które kupiłem półtora roku temu. Kreatynę tylko 3 razy w życiu, a cytrulinę i aminokwasy 2 razy. Już od długiego czasu nie brałem. Z pobocznych suplementów kupionych jednorazowo wymienię Omega-3, witaminy i minerały, forskolin i bacopa monnieri. Wytrzymałość mięśni wolnokurczliwych i szybkokurczliwych wzrastała zauważalnie, gdy suplementowałem ten arsenał. Szczególnie przydatne atuty w siłowaniu na rękę, które właśnie zachęciło mnie do treningów.

Krzysztof Piekarz