Chciałbym za jakiś czas uczestniczyć w zawodach, np. Men's Physique. I chcę uzyskać rzetelną opinię, najlepiej od kogoś, kto zna się dużo lepiej na formie ode mnie. Trenuję 2 i kilka miesięcy lata, zaczynałem od 17 lat, teraz mam 19. Żadne wspomagacze nie wchodziły na bardzo długi czas czas poza kreatyną, cytruliną i aminokwasami EAA, które kupiłem półtora roku temu. Kreatynę tylko 3 razy w życiu, a cytrulinę i aminokwasy 2 razy. Z pobocznych suplementów kupionych jednorazowo wymienię Omega-3, witaminy i minerały, forskolin, bacopa monnieri. W okresie budowania wytrzymałości (1 rok temu) bardzo ceniłem sobie antyoksydanty. Wytrzymałość mięśni wolnokurczliwych i szybkokurczliwych wzrastała zauważalnie. Szczególnie przydatne atuty do siłowania na rękę, które właśnie zachęciło mnie do treningów. Dieta cały czas składa się głównie z białka (mięso, jaja, jogurty, np. Skyry, koktajle białkowe, ryby) i tyle z tego także tłuszczy, i węglowodanów złożonych. One doskonale syntezują białko w ciele. Mój wzrost 186cm przy wadze 84kg.
Zmieniony przez - Bryczos w dniu 2026-01-25 01:02:58
Zmieniony przez - Bryczos w dniu 2026-01-25 01:02:58
Krzysztof Piekarz