To będzie Twój rok! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Sylwetka. Dużo brakuje do sylwetki scenicznej, formy startowej?

temat działu:

Galeria Zdjęć

słowa kluczowe: , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 314

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 3 Na forum 137 dni Przeczytanych tematów 49
Chciałbym za jakiś czas uczestniczyć w zawodach, np. Men's Physique. I chcę uzyskać rzetelną opinię, najlepiej od kogoś, kto zna się dużo lepiej na formie ode mnie. Trenuję 2 i kilka miesięcy lata, zaczynałem od 17 lat, teraz mam 19. Żadne wspomagacze nie wchodziły na bardzo długi czas czas poza kreatyną, cytruliną i aminokwasami EAA, które kupiłem półtora roku temu. Kreatynę tylko 3 razy w życiu, a cytrulinę i aminokwasy 2 razy. Z pobocznych suplementów kupionych jednorazowo wymienię Omega-3, witaminy i minerały, forskolin, bacopa monnieri. W okresie budowania wytrzymałości (1 rok temu) bardzo ceniłem sobie antyoksydanty. Wytrzymałość mięśni wolnokurczliwych i szybkokurczliwych wzrastała zauważalnie. Szczególnie przydatne atuty do siłowania na rękę, które właśnie zachęciło mnie do treningów. Dieta cały czas składa się głównie z białka (mięso, jaja, jogurty, np. Skyry, koktajle białkowe, ryby) i tyle z tego także tłuszczy, i węglowodanów złożonych. One doskonale syntezują białko w ciele. Mój wzrost 186cm przy wadze 84kg.

Zmieniony przez - Bryczos w dniu 2026-01-25 01:02:58
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 107751 Napisanych postów 380385 Wiek 49 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 1717635
Co tutaj ocenić jak brak zdjec ?
Zdejmij koszulkę zrob zdjęcia ja w innych tematach

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
monkey22 Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 35252 Napisanych postów 26819 Wiek 45 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 286254
Daj zdjęcia prawidłowo wykonane , w slipach ( przód, bok, tył ) luźno i pozowane
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Ocena sylwetki

Następny temat

Sylwetka - Czy moja forma nadawała by się na scenę? I lepiej teraz w redukcję, masę czy rekompo?

deynn show
Polecane artykuły