czy stosowanie kreatyny w przypadku arytmii komorowej monomorficznej może byc ryzykowne? Regularnie uprawiam sport 6x w tygodniu około i czuję, że fajniej byłoby sie lepiej regenerować, ale kazdy kardiolog, mówi ze niby można stosować, ale jednak nie do końca i nigdy nie dostałem konkretnej odpowiedzi. Dodam że stosuje lek isoptin i odkąd trenuje regularnie bieganie m.in to nie odczuwam tego dyskomfortu ciążącego, że sie ma tą arytmie.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
kreatyna nie wpływa bezpośrednio na przewodnictwo elektryczne serca, nie zwiększa poziomu katecholamin (np. adrenaliny), nie zaburza elektrolitów, jeśli pije się odpowiednią ilość wody, więc również nie widzę przeciwskazan
TRENINGI KATOWICE Sebastian Szmit
Kompleksowe prowadzenie online
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Osobiście nie spotkałem się z jakąkolwiek zależnością między stosowaniem kreatyny, a wadami pracy układu nerwowo-mięśniowego. Ciężko jest jednak jednoznacznie doradzić Tobie, że wszystko będzie w porządku. Dlatego też otrzymujesz od lekarza specjalisty właśnie takie odpowiedzi. Nikt nie chce wziąć na siebie odpowiedzialności odnośnie do określonego suplementu diety. Szczególnie lekarz, który zajmuje się leczeniem i lekami, a nie suplementami diety, do których duża część lekarzy może nie mieć zaufania, jak i nie zajmuje się tym.
Moderator działu Odżywianie
...
Myślę, że może lepszym rozwiązaniem byłaby konsultacja z lekarzem sportowym, który ma do czynienia ze sportowcami, a nie szarymi kowalskimi
MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!