Szacuny
0
Napisanych postów
23
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1284
Prosze na mnie nie krzyczec, nie bic mnie wirtualnie, nie wyzywac ani nic takiego.. jestem leszcem i chcialbym zasiegnanc pomocy specow..
Jestem akutalnie na redukcji[ dieta + aeroby] i zaczelem przygotowywac brzuch na sezon. I tutaj nasuwa sie moje pytanie..
CZY JEST JAKAS ODZYWKA SUPLEMENT, ktora pomoze w rozrastaniu sie brzucha nie powodujaca tycia? To dosc istotne i dlatego zwracam sie do Was z tym. Bo bezsensem bylo by brac cos co mnie roztyje przy redukcji..
Szacuny
0
Napisanych postów
23
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1284
ze spalaniem nie mam problemu, mam dobra genetyke. Umiem zrzucic 10 kg w miesiac jak i podskoczyc 15 kg w dwa miesiace. ;) Chodzi tylko o wzrost masy miesniaowej bez zalania bo sie redukuje.
Szacuny
20
Napisanych postów
2558
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
14622
ze spalaniem nie mam problemu, mam dobra genetyke. Umiem zrzucic 10 kg w miesiac jak i podskoczyc 15 kg w dwa miesiace. ;) Chodzi tylko o wzrost masy miesniaowej bez zalania hehe tak to kazdy potrafi.
Nie ma takiego suplementu dzięki któremu ci się brzuch rozrośnie. Rozrośnie się tylko dzięki TRENINGOWI
Szacuny
8
Napisanych postów
1082
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
8121
Dobrze ulozona dieta + 3 razy w tygodniu brzuch z ciezarem 1 trening bez ciezaru, aeroby po kazdym treningu najlepiej bierznia, Do tego Thermo speed extreme + TCM i bedzie gitarka a jak masz hajs to dorzuc jeszcze BCAA.
Szacuny
0
Napisanych postów
23
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1284
Ej ludzie.. nie rozumiecie. JA MAM DIETE + cwicze brzuch juz 3 miesiace. Po prostu na redukcji wyglada to troche inaczej, dlatego zastanawialem sie czy sa jakies suplementy ktore pomagaja rosnanc diety mimo diety redukcyjnej.. :o