...
Napisał(a)
Witam, dzisiaj moja mama powiedziała że od suplementów na silownie nie będę rósł xD trochę śmieszna sprawa ale teraz mama nie będzie mi dawać spokoju, biorę cytruline kreatynę omega 3 stack witaminowy dibencozide force glutamine, czy od tych suplementów przestanę rosnąć? Chce pokazać jej wasz komentarz na ten temat bo ja sam jej oczywiście nic nie wytłumaczę, a jeżeli zobaczy opinie ekspertów to zmieni zdanie, z góry dzięki
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
ekspertem jeszcze nie jestem ale to mit i bzdura. Ile masz lat i ile wzrostu skoro planujesz jeszcze rosnąć ? :)
...
Napisał(a)
Nie masz się o co martwić, akurat witaminy omega 3 się będą przyczyniały do prawidłowego rozwoju organizmu w młodym wieku.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
witaj, wymienione przez Ciebie suplementy diety nie maja negatywnego wplywu na rozwoj mlodego organizmu, mama powinna sie cieszyc, ze jej syn oprocz spedzania czasu przed konsola czy smartfonem na powaznie interesuje sie sportem i chce zadbac o swoj organizm dostarczajac do niego zwiazkow, ktore pomoga w pewnym stopniu wypracowac mu sportowa forma, jak i wspomoga Cie pod katem zdrowotnym. poza tym nie ma udokumentowanych badan, ktore by potwierdzaly w jakikolwiek negatywny wplyw suplementow m.in. na prace watroby czy nerek, wiec na spokojnie
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
Polecane artykuły