Witam wszystkich. Postanowiłem się zgłosić do tego konkursu, by zwiększyć swoją motywację do treningów i diety :)
Etap I Styczeń 2015-Waga Optymalna
Mam na imię Jacek, rocznik 96, trenuje od około 2 lat. Aktualnie trenuje systemem góra-dól+ramiona 3-4 razy w tygodniu w zależności od tego na ile pozwoli mi czas. Skupiam się na zwiększaniu ciężaru co trening wraz z zachowaniem poprawnej techniki Jeśli chodzi o dietę to jem 5 wartośćiowych posiłków dziennie.
Wzrost: 185-6 cm
Waga: 97 kg
Wyniki siłowe:
MC: 190 kg x5
WL: 140 kg x1
Przysiad ATG: 150 kg x6
Drążek nachwyt 20 kg x5
Poręcze: 40 kg x6
Wycisk wąsko 110 kg x5
Wycisk żołnierski: 70 kg x3
Wiosłowanie nachwyt: 140 kg x5
Typ budowy ciała: Połączenie endo i ekto, ze względu na to że mam szeroką talię i skłonność do łapania tkanki tłuszczowej, a z drugiej strony mam bardzo wąskie nadgarstki i obręcz barkową
To tyle o mnie. Zapraszam do śledzenia, będę starał się prowadzić ten dziennik sumiennie i dodawać ciekawe zdjęcia i filmy :)
Etap I Styczeń 2015-Waga Optymalna
Mam na imię Jacek, rocznik 96, trenuje od około 2 lat. Aktualnie trenuje systemem góra-dól+ramiona 3-4 razy w tygodniu w zależności od tego na ile pozwoli mi czas. Skupiam się na zwiększaniu ciężaru co trening wraz z zachowaniem poprawnej techniki Jeśli chodzi o dietę to jem 5 wartośćiowych posiłków dziennie.
Wzrost: 185-6 cm
Waga: 97 kg
Wyniki siłowe:
MC: 190 kg x5
WL: 140 kg x1
Przysiad ATG: 150 kg x6
Drążek nachwyt 20 kg x5
Poręcze: 40 kg x6
Wycisk wąsko 110 kg x5
Wycisk żołnierski: 70 kg x3
Wiosłowanie nachwyt: 140 kg x5
Typ budowy ciała: Połączenie endo i ekto, ze względu na to że mam szeroką talię i skłonność do łapania tkanki tłuszczowej, a z drugiej strony mam bardzo wąskie nadgarstki i obręcz barkową
To tyle o mnie. Zapraszam do śledzenia, będę starał się prowadzić ten dziennik sumiennie i dodawać ciekawe zdjęcia i filmy :)