...
Napisał(a)
Witam jest to mój pierwszy post na tym forum , jak i pierwsza kuracja na Teściu z Rotexmedica prosto z apteki igłami 06x25mm . Jest to już 5 tydzień kuracji w niedziele zrobiłem sobie zastrzyk i jakieś dwa dni później pokazała czerwona plama i stwardnienie mięśnia ( miejsce oznaczone na zdjęciu numerem 2 ) co najdziwniejsze miejsce kłucia było dużo wyżej i nie jest twarde ani czerwone co to może być proszę o pomoc ... Pozdrawiam

Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- Czerwona plama po szocie..
- Czerwona plama w miejscu wbicia po sustanonie pmocy !!!
- Czerwona plama po zastrzyku hcg
- Mam problem po strzale w nogę. Mianowicie zrobila się plama czerwona na ok 30cm2 i bania z ropą o
- test, a przedwczesne stwardnienie kości
- Stwardnienie w mięśniu po strzale w udo. Potrzebna pomoc!
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Bij w udo albo w poślad. W udo samemu jest łatwo zrobić ale potem jak się estry rozkładają to boli bardziej niż bark
...
Napisał(a)
Pewnie jakiś stan zapalny. Smaruj diklofenakiem. Zejdzie, nie martw sie
1
...
Napisał(a)
Dzięki za odpowiedz zaraz lecę do apteki mam nadzieje ze szybko minie bo do lata już blisko a formę trzeba zrobić . Pozdrawiam
...
Napisał(a)
Możesz zarzucić jakiś ibuprofen ale jak nie łapiesz gorączki i nie boli będzie ok
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Gorączki nie ma boli lekko przy dotykaniu ibuprofen wziąłem około 13 . Zastrzyk był w niedziele w wtorek robiłem trening barek bicepsów i tricepsów i od tego czasu tak się zrobiło .
...
Napisał(a)
jak ci łapa zabardzo spuchnie, i będzie boleć coraz bardziej to antybiotyk,
...
Napisał(a)
tutaj już nic się nie będzie dzialo
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Za 2 , 3 dni zejdzie . Nie warto się przejmować 

1
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
Smaruj czymś przeciwzapalnym tramalem, diclofenakiem, ketoprofenem etc, do tego dorzuc coś w tabletkach z tych substancji.
...
Napisał(a)
Na dzień dzisiejszy nic się nie zmieniło byłem u lekarza przepisał mi tabletki Diclo dispers przeciwko bólowi i zapaleniu ( nie jest to antybiotyk) pierwsza tabletka połknięta teraz trzeba odczekać .. powiedzcie mi co zrobić z teściem za 5 dni musiałbym kloć w obolały bark bo w lewy wczoraj poszedł zastrzyk można za 5 dni w ten sam barek znowu zrobić zastrzyk czy lepiej inne miejsce poszukać ??? Pozdrawiam
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!