...
Napisał(a)
Rozmawialem z lekarzem nt sterydow i twierdzi, ze dlugotrwale stosowanie anabolikow (polroczne cykle i dluzsze) dopiero prowadzi do przerostu prostaty. Pytam sie tutaj, poniewaz juz nie wiem czy mozna ufac tym lekarzom(
), a co wy o tym sadzicie?

Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Ja sądze ze mial racje co nie oznacza ze na krótkich cyklach u kazdego z prostata bedzie wszystko ok 

...
Napisał(a)
Mialem dwa cykle (1 - 6 tyg, 2 - 10 tyg) lekarz mowil, ze to przerost prostaty jedynie przy dluzszy (tj pisalem w pierwszym poscie). Mialem badania moczu i krwi - wszystko OK. Mam poczekac do PON jak nie przejdzie, to beda podejmowane dalsze badania (dostalem lek "na przeczyszczenie drog moczowych"). No i nie wiem czy czekac, czy zapylac jutro ponownie... (niby troche sie poprawilo)...
...
Napisał(a)
jak sie bada prostate??
albo jakie sa niepokojace objawy??
albo jakie sa niepokojace objawy??
3 2 1 BooomBA
i życie staje się lepsze
...
Napisał(a)
bullet77 proces jest podobny do zapładniania krowy, tylko ze krową w tym przypadku jestes ty
Zmieniony przez - sz4leniec w dniu 2011-07-31 20:58:34

Zmieniony przez - sz4leniec w dniu 2011-07-31 20:58:34
*OFF*
...
Napisał(a)
widzialem niestety juz w necie, masakra jakas, jeszcze 15 lat zostalo do 50 :)
3 2 1 BooomBA
i życie staje się lepsze
...
Napisał(a)
No coz, jednak to nie byla prostata, ale uraz na psychice niesamowity.
Panowie, to jakie srodki mi zostaja (w obawie o prostate): winstrol, deca, avanar?
Zmieniony przez - needfff w dniu 2011-08-05 08:10:54

Panowie, to jakie srodki mi zostaja (w obawie o prostate): winstrol, deca, avanar?

Zmieniony przez - needfff w dniu 2011-08-05 08:10:54
Polecane artykuły