Witam, dziś zaczynam trening, w moim treningu jest stanie na rękach.. nigdy tego nie robiłem to mój pierwszy raz dziś i po kilkukrotnym staniu na rękach czerwienią mi oczy i tak dziwnie sie czuje, zawrotów nie mam czy cokolwiek.. ale takie dziwne uczucie + zaczerwienione gałki oczne.. to możliwe że mam tak przez to że nigdy tego nie robiłem? przejdzie?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
no własnie.. mam 18 lat ;/ pierwszy raz dziś próbowałem stać i takie coś : ) kurde nie wiem.. miał ktoś tak? przeszło? bo chciałbym tak ćwiczyć ale nie wiem czy to nie zaszkodzi.
...
Napisał(a)
ja na Twoim bym nie robił tak, ale jestem zbyt ostrożny
. Wybierz się do lekarza 

...
Napisał(a)
I co mi lekarz powie? " to prosze nie robić bo panu oko pęknie z przekrwienia :o" moze to chwilowe.. z racji tego że nigdy nie robiłem tego;/ to dla mnie nowość: p
...
Napisał(a)
jak długo stoisz na tych rękach?
MÓJ DZIENNIK http://www.sfd.pl/REDUKCJA_Endomorfika-t1064014.html PODSUMOWANIE str 45
...
Napisał(a)
Tak zawsze mi lekarka mierzy przy tym jak jestem u niej i zawsze mam w normie.. jak długo.. hmm z 10-15 sekund ale juz przy pierwszych sekundach czuje jak mi krew tak jakby napływa do oczu.. przyebane:/ a chciałbym to robić bo to jedno z moich ćwiczen w treningu..
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!