Witam, dziś zaczynam trening, w moim treningu jest stanie na rękach.. nigdy tego nie robiłem to mój pierwszy raz dziś i po kilkukrotnym staniu na rękach czerwienią mi oczy i tak dziwnie sie czuje, zawrotów nie mam czy cokolwiek.. ale takie dziwne uczucie + zaczerwienione gałki oczne.. to możliwe że mam tak przez to że nigdy tego nie robiłem? przejdzie?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
no własnie.. mam 18 lat ;/ pierwszy raz dziś próbowałem stać i takie coś : ) kurde nie wiem.. miał ktoś tak? przeszło? bo chciałbym tak ćwiczyć ale nie wiem czy to nie zaszkodzi.
...
I co mi lekarz powie? " to prosze nie robić bo panu oko pęknie z przekrwienia :o" moze to chwilowe.. z racji tego że nigdy nie robiłem tego;/ to dla mnie nowość: p
...
jak długo stoisz na tych rękach?
MÓJ DZIENNIK http://www.sfd.pl/REDUKCJA_Endomorfika-t1064014.html PODSUMOWANIE str 45
...
Tak zawsze mi lekarka mierzy przy tym jak jestem u niej i zawsze mam w normie.. jak długo.. hmm z 10-15 sekund ale juz przy pierwszych sekundach czuje jak mi krew tak jakby napływa do oczu.. przyebane:/ a chciałbym to robić bo to jedno z moich ćwiczen w treningu..
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Krzysztof Piekarz
. Wybierz się do lekarza