cuda mają to do siebie że czasami się zdarzają.
...
Napisał(a)
Temat przeniesiony przez p-aR-ker z działu Wyciskanie, Dwubój i Trójbój Siłowy.
Na Mistrzostwach Świata juniorów w Kościanie będzie możliwość kupienia całego asortymentu inzera i tytana, atakże polskiego obówia do podnoszenia ciężarów. Zapraszam!!!!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Mr Lift, czy zawody będą filmowane, jak to się czasami zdarza, waga po wadze, na niektórych zawodach? Sporo fanów polskich i zawodników zagranicznych kupiłoby takie kasety. A na pewno nasi zawodnicy byliby zainteresowani takim zakupem.
Czy w Kościanie będą jakieś materiały filmowe z innych zawodów?
Czy w Kościanie będą jakieś materiały filmowe z innych zawodów?
...
Napisał(a)
Super mr lift.
Właśnie się wybierałem do Kościana z D. Wszołą. Chcemy kupić koszulki Titana. A nie orientujesz się kto będzie wystawiał ?
*** Znawca w dziale Nasze zdjęcia , Strongman i trójbój siłowy i Suplementy ***
*** OPEN YOUR MIND ***
Właśnie się wybierałem do Kościana z D. Wszołą. Chcemy kupić koszulki Titana. A nie orientujesz się kto będzie wystawiał ?
*** Znawca w dziale Nasze zdjęcia , Strongman i trójbój siłowy i Suplementy ***
*** OPEN YOUR MIND ***
1
...
Napisał(a)
Napewno organizator o filmach pomyśli ,będe w czwartek z nimi rozmawiał to porusze temat,wiem że sprzęt będzie sprowadzony przez organizatora i to jest pewne, natomiast niepewna jest cena tytana bo jest dobry i w Lwowie już kosztował 95usd wiec należy sądzić że znowu skoczy!
cuda mają to do siebie że czasami się zdarzają.
...
Napisał(a)
widze że wszyscy sie wybierają po koszulki tytana tam, miałem ten sprzęt w łapach, coś innego od inzera materiał grubszy itp a wyniki na nich, patrzcie na ruskich z zawodów z przed ostatnich dni na ukraince, odemnie z klubu byli wrażenia niezłe pozycje wiadomo no ale nastepnym raem bedzie lepiej
pozdrowienia
pozdrowienia
pozdrowienia
...
Napisał(a)
nie ceny są podobne do tych w necie za 200 dolców raczej nie, no chyba że phenom inzera bo fury tytana kosztuje koło 100
pozdrowienia
pozdrowienia
pozdrowienia
...
Napisał(a)
Polecane artykuły