Zmieniony przez - fabioxxx w dniu 2008-06-10 19:17:17
...
Napisał(a)
Witam wszystkich zainteresowanych.Posiadam bardzo dobry sprzęt do domowej siłowni.Posiadam osobną ławkę i osobne stojaki firmy marbo sport.Cena allegro wraz z przesyłką ok 400 ja sprzedam za 300zł.Sprzęt ten jest w idealnym stanie ćwiczyłem na nim ok miesiąca.Posiadam też 191 kg w krążkach 2x23kg 2x15kg 4x10kg 6x5kg 4x7,5kg 6x2,5kg cena za całość 550zł(mniej niż 3zł za kilogram!!) posiadam też 2 gryfy łamany 120cm i prosty 180 cm cena 100zł zestaw hantli 2x17 i 2x12 za 150 zł.Mieszkam w Będzinie mój nr gg 7319534 kom 662 126 548. Zainteresowanym moge przesłać zdjęcia.Cena nie podlega negocjacji i tak jest bardzo atrakcyjna POZDRAWIAM
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Tak wystawiłem na allegro :D znalazłem jeszcze 8 krążków 1.25 kg i 2 x2kg tak czy siak tylko odbiór osobisty wchodzi w grę :D
...
Napisał(a)
dznny nie pierdziel bo wiele osob chwali sobie sprzet z marbo , teraz wypuscili jeszcze linie pro ktora jest moim zdaniem lepsza niz mocno reklamowany tutaj kelton
.
...
Napisał(a)
j/w
czytam tylko ze marbo to shit i od razu usmiech na twarzy - bo pisze to ktos kto chyba z tym stycznosci nie mial ;) - nowa seria marobo miarzdzy KELTONA - i juz tak nie reklamujcie tego bo cudem to nie jest i na pewno nie przewyzsza tak bardzo marbo jezeli wogole przewyzsza jakoscia
a odemnie do autora:
wysylka wchodzi w gre? jezeli tak napisz cene dla poszczegolnych kompletow tj. lawka ceizarki hantle itp
czytam tylko ze marbo to shit i od razu usmiech na twarzy - bo pisze to ktos kto chyba z tym stycznosci nie mial ;) - nowa seria marobo miarzdzy KELTONA - i juz tak nie reklamujcie tego bo cudem to nie jest i na pewno nie przewyzsza tak bardzo marbo jezeli wogole przewyzsza jakoscia
a odemnie do autora:
wysylka wchodzi w gre? jezeli tak napisz cene dla poszczegolnych kompletow tj. lawka ceizarki hantle itp
...
Napisał(a)
a cena jest za 2 gryfy czy jeden ?
www.pajacyk.pl
[][][]--------[][][]
,, Po co ćwiczyć?? I tak umre. Żeby mnieć, kvrwa, większą trumne!! "...
...
Napisał(a)
Marte_NS
Święte słowa.
Prawie całe wyposażenie mojej siłowni [oprócz gryfów] jest firmy marbo-sport [ławeczka, stojaki, drążek, wyciąg, modlitewnik] i bardzo chwalę ten sprzęt. Bardzo dobry stosunek ceny do jakości.
Osobiście polecam sprzęt tej firmy.
No i ponawiam pytanie, czy jest możliwość sprzedaży obciążenia 4x10kg ?
Święte słowa.
Prawie całe wyposażenie mojej siłowni [oprócz gryfów] jest firmy marbo-sport [ławeczka, stojaki, drążek, wyciąg, modlitewnik] i bardzo chwalę ten sprzęt. Bardzo dobry stosunek ceny do jakości.
Osobiście polecam sprzęt tej firmy.
No i ponawiam pytanie, czy jest możliwość sprzedaży obciążenia 4x10kg ?
...
Napisał(a)
Panowie więc podałem ceny zestawów ławka i stojaki 300 gryfy 100 obciążenie 191 kg 550 zł hantle 150 nie chce sie bawić w sprzedawanie pojedyńczych krążków albo samych stojaków.ceny i tak wydają mi sie dobre.Odbiór osobisty jest najlepszym rozwiązaniem w tej sytuacji.
Jak mnie nie ma na gg to napiszcie smsa
Zmieniony przez - fabioxxx w dniu 2008-06-10 23:13:44
Jak mnie nie ma na gg to napiszcie smsa
Zmieniony przez - fabioxxx w dniu 2008-06-10 23:13:44
...
Napisał(a)
chodzilo mi o cene wysylki ale jak wolisz odbior osobisty to dla mnie za daleko 

...
Napisał(a)
witam ja bym byl zainteresowany tym 2x23 ile chcialbys za to? ciezar tloczony , wylewany , plastik, oryginal, zeliwo, beton czy co tam jeszcze??
"opinia publiczna to dziwka" -
Napoleon Bonaparte
Poprzedni temat
[Sprzedam] Nike TIEMPO GURI TF RONALDINHO NOWE
Następny temat
Kupie Lub zamienie się na Stojak do ławki (tylko Tanio)
Polecane artykuły