...
Napisał(a)
Sprzęt jest w bardzo dobrym stanie. Kupiłem go we wrześniu 2002. Używałem go przez następne 6 miesięcy, a teraz sobie spokojnie leży. W zestawie jest sztanga (10-12kg), ciężary 2x5kg i 2x 2,5kg oraz 2 hantle po 10kg z możliwością zmiany ciężaru. Sprzęt jest w bardzo dobrym stanie. Cena do uzgodnienia. Wysłanie tego wiadomo nie wchodzi w rachubę- bo to jest ponad 40 kg. Więcej info na gg 6199837
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
jestem zainteresowany zakupem cieżarków 2 po 10 kg jesli oczywiście tależe są z możliwością zdejmowania. podaj przybliżona kaskę jaka bys chciał za te dwa ciężarki.
pozd Kuba
pozd Kuba
...
Napisał(a)
A ja mam jedną sztangielkę 20kg, chcesz Kuba?
Ile dajesz?
Moderator w dziale OLIMP
Zmieniony przez - Danone w dniu 2003-12-02 22:06:38

Ile dajesz?

Moderator w dziale OLIMP
Zmieniony przez - Danone w dniu 2003-12-02 22:06:38
...
Napisał(a)
ciekaw jestem jak mnie wytropiłeś:)
a jaką masz sztangielkę?, bo interesuje mnie taka do 10 kilo ze zdejmowanymi talerzami
a jaką masz sztangielkę?, bo interesuje mnie taka do 10 kilo ze zdejmowanymi talerzami
...
Napisał(a)
Ej bakup. Jest możliwość sprzedania oddzielnie ciężarów. Są oczywiście z możliwością zdejmowania. Kasa ? Nie wiem ile odp. na gg 6199837 to się dogadamy.
Polecane artykuły