Dziś do zaoferowania mam parę mi nie potrzebnych rzeczy :
A wiec na pierwszy rzut idzie :
Golarka BRAUN 4875 SmartControl/340.
Golarkę posiadam od maja wówczas otrzymałem ja na urodziny , do tej pory leżała zakurzona szafie(czyli ma 1,5 roku gwarancji). Jest całkowicie nowa sprawdzałem tylko czy działa.

Buty Nike AIR CHIKARA LEATHER
Org. o rozmiarze 45.5 wkładka 29,5cm.
Kupiłem je kilka miesięcy temu jak się okazało na drugi dzień były za duże trochę . Miałem je kilka razy na nogach (5-6razy) w zimę jak je kupiłem (nie są przepocone! stoją sobie w szafie ponad rok ) . Czekam na propozycje szkoda żeby marnowały się w szafie (pudełko jeszcze gdzieś jest w domu chyba).
Buty trzeba przedrzeć wilgotną szmatka, wypastować i będą jak nowe w końcu leżały ponad rok w szafie

Mp 4 2gb
Mp4 jest praktycznie jak nowe było użyte do słychania muzyki pare razy ale niestety przy wkładaniu kabla usb do do wyznaczonego miejsca w mp4 do podloczanie tego kabla za ktoryms razem po wpchnieciu go uleglo zniszczeniu samo wejscie / po prostu po luzowalo sie i pekło na poł . Wystarczyło by tylko wymienic plastikowe wjescie kabla usb .

Nokia 3100
Stan wizualny telefonu oceniam na bardzo dobry , w ogole telefon sprawny w 100% posiada na okolo klawiszy jak i ekranu pasew ktory ulatwia znalezienie tefonu w nocy poniewaz swieci/ dbija zolty kolorem .

Spodenki XXL Reebok
Spodenki praktycznie nowe były raz ubrane oraz 1 raz prane

Koszulka Nike L
Stan koszulki Bardzo dobry .

Koszulka Puma L
Stan koszulki dobry . jak widac na zdjeciu jednym zniszczonym tlem jest napis puma poniewaz jest zabarwiony na niebiesko

Pudełko z sony ericssona T290i

Słuchawki nokia

Cena do negocjacji w rachubę wchodzi także wymiana na :
- sztangę
- hantle
- obciążenie
- ogolnie sprzęt
- zegarek
- lancuszek , kiete
- telefon
- ciuchy
Wrazie jakich kolwiek pytan zapraszam na gadu 7138611