Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
16
Cześć przychodzę z zapytaniem o jakość i sklep jakim jest k-sport myślę zrobić siłownię domową myślałem nad takimi sprzętami jakimi są:
Brama od k-sportu
Ławka
I klatka rack z wyciągiem
Możecie się wypowiedzieć jeśli chodzi o jakości i sprzedającego jeśli ktoś posiada sprzęt tej marki. Czy może jednak proponowali byście jakąś inną firmę którą ma do zaoferowania taki sprzęt?
Zmieniony przez - Jakubwarchol1 w dniu 2024-01-05 00:06:04
Szacuny
7
Napisanych postów
79
Na forum
284 dni
Przeczytanych tematów
471
Znajomy ma sprzęt tej firmy, jest dobry lecz nie jakiś ekstremalny, trening da się zrobić w tej cenie nic innego raczej nie znajdziesz, osobiście kupiłbym sam jeżeli nie miałbym innej możliwości, poczekaj na jakieś rabaty często youtuber AJ ma kod zniżkowy 10/20% na sprzęt tej firmy. (Sprzęt jest bez obciążenia) jeżeli posiadasz to śmiało zamawiaj, sam sprzęt nie wychodzi tak drogo jak orginalne obciążniki chyba że ma się dojścia i ktoś znajomy sam ci przetoczy
„Nie wydawaj wyroku, zanim nie wysłuchasz przeciwnej strony”.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
17822
Napisanych postów
132528
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1462446
Drążek jak i poręcze kupowałem dawno z tej firmy, stały w nieogrzewanym blaszaku i się mają dobrze. Teraz kupiłem też drążek stacionarny i mozliwe że też k-sport ale nie pamiętam bo leży nierozpakowany jeszcze.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.