To będzie Twój rok! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Sprzęt

temat działu:

Trening w domu

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 218

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1 Na forum 23 dni Przeczytanych tematów 17
Witam Was mam pytanie odnośnie sprzętu treningowego do domu. Chcę kupić żonie bieżnie do domu i moje pytanie jaką.Jakie firmy tego typu sprzęt kupić .Czytam różne artykuły na ten temat ile ludzi tyle opinii i wymierzania.Mysle że znajdzie się tu ktoś kto używa takiego sprzętu i pomoże.Budzet do 2.5 tysiaka.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 83 Wiek 24 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 1699
Mam do domu bieżnię z decathlona - Domyos Run 100e - cena nowej gdy była dostępna 2200zł, teraz widzę, że jest dużo używanych na OLX w budżecie mocno poniżej tysiaka. Sam nigdy bym nie pomyślał, żeby do domu ładować bieżnię, ale ta sztuka jest ze "spadku" po znajomym Byłem do tego średnio nastwiony ale w sumie... daje to naprawdę radę, jest regulacja kąta nachylenia - pod spodem są kołki które można podnieść i jest jakiś tam % wznosu. Sama konstrukcja też w miarę stabilna - do szybkiego chodzenia super, do biegania? Też myślę ujdzie. Fajne jest to że można ją szybko podnieść i nie zajmuje dużo (pojęcie względne) miejsca. Polecam złapać jakąś niezajechaną używkę i przetestować Taki sprzęt serio ludzie najczęściej sprzedają w stanie jak nowy, nakupują tego badziewia na chate, kilka razy się przejdą i jest drogi stojak na ubrania
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

buceps porada

Następny temat

Podłoga gumowa na siłowni

deynn show
Polecane artykuły