Witam Was mam pytanie odnośnie sprzętu treningowego do domu. Chcę kupić żonie bieżnie do domu i moje pytanie jaką.Jakie firmy tego typu sprzęt kupić .Czytam różne artykuły na ten temat ile ludzi tyle opinii i wymierzania.Mysle że znajdzie się tu ktoś kto używa takiego sprzętu i pomoże.Budzet do 2.5 tysiaka.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Mam do domu bieżnię z decathlona - Domyos Run 100e - cena nowej gdy była dostępna 2200zł, teraz widzę, że jest dużo używanych na OLX w budżecie mocno poniżej tysiaka. Sam nigdy bym nie pomyślał, żeby do domu ładować bieżnię, ale ta sztuka jest ze "spadku" po znajomym
Byłem do tego średnio nastwiony ale w sumie... daje to naprawdę radę, jest regulacja kąta nachylenia - pod spodem są kołki które można podnieść i jest jakiś tam % wznosu. Sama konstrukcja też w miarę stabilna - do szybkiego chodzenia super, do biegania? Też myślę ujdzie. Fajne jest to że można ją szybko podnieść i nie zajmuje dużo (pojęcie względne) miejsca. Polecam złapać jakąś niezajechaną używkę i przetestować
Taki sprzęt serio ludzie najczęściej sprzedają w stanie jak nowy, nakupują tego badziewia na chate, kilka razy się przejdą i jest drogi stojak na ubrania 
Byłem do tego średnio nastwiony ale w sumie... daje to naprawdę radę, jest regulacja kąta nachylenia - pod spodem są kołki które można podnieść i jest jakiś tam % wznosu. Sama konstrukcja też w miarę stabilna - do szybkiego chodzenia super, do biegania? Też myślę ujdzie. Fajne jest to że można ją szybko podnieść i nie zajmuje dużo (pojęcie względne) miejsca. Polecam złapać jakąś niezajechaną używkę i przetestować
Taki sprzęt serio ludzie najczęściej sprzedają w stanie jak nowy, nakupują tego badziewia na chate, kilka razy się przejdą i jest drogi stojak na ubrania 
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Krzysztof Piekarz