...
Napisał(a)
Zastanawiam sie po ktorym treningu miesnie się szybciej regenerują,czy lepiej wykonywac typowy trening split czyli raz w tygodniu duza iloscią serii obciązyc daną partię mięsni lub fullbody 3 razy w tygodniu całe ciało/mała liczba serii na partię/.Nie chodzi mi o typowy trening regeneracyjny ale o plan ktory zapewnia optymalną regenerację miesni po cwiczeniach.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Napisał(a)
po splitcie partia 1x tydzien bardziej nizzsczysz miesien i na odnowe ma on ten tydzien
przy full-body 3x tydzien - intensywnosc jest mniejsza - mniej styrany miesien = sybsza odnowa.
dla mnie lepszy wyscie trening 4x tydzien (partia 2x tydzien) , albo ten 'full-body' chyba ze ktos ma dobre przyrosty sily/masy po splicie to niech sie tego trzyma
Zmieniony przez - f***master w dniu 2007-06-23 10:56:17
przy full-body 3x tydzien - intensywnosc jest mniejsza - mniej styrany miesien = sybsza odnowa.
dla mnie lepszy wyscie trening 4x tydzien (partia 2x tydzien) , albo ten 'full-body' chyba ze ktos ma dobre przyrosty sily/masy po splicie to niech sie tego trzyma
Zmieniony przez - f***master w dniu 2007-06-23 10:56:17
...
Napisał(a)
Najlepsza regeneracja jest wtedy jak wogóle nie ćwiczysz. A jesli Ci chodzi o najlepszy plan, to nie raz w tygodniu duża ilośc serii, nie 3 razy w tydodniu mała ilośc serii tylko 3 razy w tygodniu DUŻA ilośc serii.
Lepiej być durniem niż ćwierćinteligentem.
Polecane artykuły