SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Spam umiera ale afera**Lato w pelni , panny w czerni , drugi spamik juz sie kreci **

temat działu:

Trening dla początkujących

słowa kluczowe: , , , , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 121784

Ankieta

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 50 Napisanych postów 12867 Wiek 31 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 90343
Ja najbardziej wódeczka, a należe do rodu który pije wódke bez popity i jeszcze nigdy kaca nie miałęm, a juz troche wypiłem jak na tak młody wiek.

Trening bez nóg, to jak seks bez orgazmu.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 649 Wiek 35 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 10136
a czego sie z nimi kłucił ?

kur... ja musze cos z plecami wymyslec? tak mnie napier... dół pleców chyba zrezygnuje na jakis czas z MC probowałem Dzien Dobry i to samo! ogolnie jak robie jakie kolwiek cwiczenia to mnie tak nakur... ze nie moge wytrzymac
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 73 Napisanych postów 6381 Wiek 36 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 25941
Siema.

Człowiek mógłby żyć samotnie przez całe życie,
ale o ile sam potrafiłby wykopać sobie grób ,
musiałby mieć kogoś kto go pochowa.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 649 Wiek 35 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 10136
Siema Ive
wodke lubie bardziej niz piwo i moge duzo wypic w koncu 195 cm wzrostu to jest gdzie wlewac
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 33 Napisanych postów 9858 Wiek 34 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 59190
siema Ive

PAIN IS MOMENTARY, GLORY IS FOREVER...
Klik -->
http://www.pajacyk.pl 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 73 Napisanych postów 6381 Wiek 36 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 25941
Jaki ja zajechany ostatnio jestem . Wakacje ponoc powinny byc czasem odpoczynku ( kto co lubi i kto co zwie odpoczynkiem to inna sprawa) a ja nie mam czasu na nic. Fajnie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 50 Napisanych postów 12867 Wiek 31 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 90343
Ka też mam zryte wakacje, nawet czasu na trening nie mam

Trening bez nóg, to jak seks bez orgazmu.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 33 Napisanych postów 9858 Wiek 34 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 59190
Ive niestety ale i tak bywa

mnie wy***ali z roboty teraz szukam czegos nowego, ale jak narazie sie na nic nie zapowiada

PAIN IS MOMENTARY, GLORY IS FOREVER...
Klik -->
http://www.pajacyk.pl 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Codziennie na chwile zawsze wpadne. Ale i tak zeby popisac konkretniej musze sie skupic a tu ciagle telefony wyjazdy itd. To nic bedzie lepiej

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Jaka odżywka ?

Następny temat

LESZCZ19 dziennik - pierwsze HST

WHEY premium