...
Napisał(a)
Witam wszystkich mam pytanie mam 19 lat 185 cm wzrostu i kurde troche nadwagibo waze prawie 100kg nie cale ale jednak chce zrzucic troche i mam dylemat chodze na silownie 6 dni w tygodniu a ze szkole zaczynam dopiero od pazdziernika chcialbym sie pozbyc zapsow w te 3 miesiace i teraz mysle o wspomagaczach spalania tluszczu ale boje sie tych termogenikow itp bralem kiedys l-karntyne plus olimpu ale to lipa troche bez diety teraz nie uzywam cukru ziemniakow nie pije kolorowych gazowanych napojow i slyszalem ze thermo fat burner jest ok tylko nie wiem jak to na mnie podziala kolesie na silce mowia zedobrze jakbym wzial hmb prosze was o jakies rady moj nr gg to :2499471a moj e-mail:[email protected] z gory dzieki za rady:)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
z hmb daj sobie spokoj chyba ze stac cie na branie go przez cale 3 m-ce.
A zacznij od dobrej diety( 3 g. bialka na kilogram masy ciala). Ze spalaczy thermal pro. Pozdro
A zacznij od dobrej diety( 3 g. bialka na kilogram masy ciala). Ze spalaczy thermal pro. Pozdro
zyj i pozwol zyc innym
...
Napisał(a)
damixx masz jakies doswiadczena z tym preparatem? jesli tak to bardzo bym prosil o to jak dziala i jakie sa skutki uboczne a co sie tyczy termalu pro to naczytalem sie ze to jakies guwno ze po tym ma sie jazde jak po amfie a ja nie chce byc cpunem ani zeby mi serducho padlo wlosy na plecach tez nie beda mile wdziane moze jestem w tych sprawache zielony jesli tak to porsze o jakies argumenty za !!jakie sa skutki uboczne itp ile to kosztuje i gdzie to dostac
...
Napisał(a)
1.dietka
2.lepiej rower wkoncu co 100 kg to 100 kg :)
3.TFB jest bezpieczny i z tego co mi wiadomo nie ma skutkow ubocznych
4. gdzie sie naczytales ze po thermalu sa jazdy jak po amfie ?
no ale w jakims tam stopniu efedryna wkoncu pobudza 
2.lepiej rower wkoncu co 100 kg to 100 kg :)
3.TFB jest bezpieczny i z tego co mi wiadomo nie ma skutkow ubocznych
4. gdzie sie naczytales ze po thermalu sa jazdy jak po amfie ?

Siłownia PROGRES - Bytom.
www.pajacyk.pl
...
Napisał(a)
Wygląda na to, że masz spore zapasy smalcu. W takim razie powinna wystarczyć dobra dieta (dział odżywianie) i trening aerobowy. Przynajmniej w pierwszej fazie, pewnie gdzieś tak do 80 kg, ale najlepiej jakbyś sobie od czasu do czasu mierzył zawartość tłuszczu - dopiero schodzenie poniżej 13-14% może wymagać jakiegoś wsparcia w postaci supli, wcześniej szkoda kasy.
Bambo2
...
Napisał(a)
polecam diete wysokobialkowa - ogranicz wegle i tylko do 12.00
duzo wody -4-6 litrow dziennie
codziennie 60 minut aerobow - najlepiej na czczo
CLA 1-3 gramy dziennie razem z 1000 mg karnityny przed kazdym treningiem aerobowym lub silowym
ostatni posilek tylko serwatka 30 g na wodzie
duzo wody -4-6 litrow dziennie
codziennie 60 minut aerobow - najlepiej na czczo
CLA 1-3 gramy dziennie razem z 1000 mg karnityny przed kazdym treningiem aerobowym lub silowym
ostatni posilek tylko serwatka 30 g na wodzie
...
Napisał(a)
Kurde tylko w czym dokladnie sa te wegle?? i co ile ich ma ile moge ich wszamac bylbym wdzieczny jesli moglibyscie mi pomoc aha wlasnie kupilem thermo fat burgera i jak go uzywam to centralnie nie chce mi sie jesc i mam wiecej sil jest ok a co do wczesniejszego to prosze o pomoc
...
Napisał(a)
"kupilem thermo fat burgera"
gdzie go kupiłes,w McDonaldzie?
poprostu ogranicz/zrezygnuj ze słodyczy
mniej/wogóle potraw tłustych

poprostu ogranicz/zrezygnuj ze słodyczy
mniej/wogóle potraw tłustych
Polecane artykuły