Szacuny
0
Napisanych postów
7
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
31
Witam,
Trenuję 4 razy w tygodniu plus trzymam dietę ( 4 posiłki dziennie 0 niezdrowych i smieciowych potraw ) napoje to sama woda albo sugerfree.
Potrzebuję efektywnego i nie mającego skutków ubocznych środka na spalenie tłuszczu w okół brzucha. Cena w sumie nie gra roli liczy się efekt i brak skutków ubocznych.
Aktualnie biorę od miesiąca themro speed extreme - zrzuciłem 2,5 kg ale źle mi działa na psychę ;d
Szacuny
0
Napisanych postów
7
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
31
Wiek : 29 Waga : 84,5 Wzrost : 179 Staż treningowy: Aktualnie miesiąc wcześniej 8 miesięcy Obwód pasa : 99,5 Obwód klaty: 102 Obwód uda: 62 Uprawiany sport lub inne formy aktywności (jak często): siłownia 3-4 razy w tygdniu. Dni nietreningowe spacery 2-4km Ograniczenia żywieniowe(uczulenia, choroby) : brak tolerancji na laktozę Stan zdrowia: Git Preferowane formy aktywności fizycznej: wszystko jedno Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty : Thermo speed extreme Stosowane wcześniej diety/rozklad b/w/t: Wrażliwość na stymulanty: Nie wiem Możliwosci finansowe: Nie ma Cel/problem/opis: Zrzucenie tkanki tłuszczowej w okolicach brzucha
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
11245
Napisanych postów
158539
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1227100
bedzie problem:) o ile bez dopracowanej diety da sie nieco schudnać o tyle wyciagniecie z sylwetki czegos wiecej, jak chocby zredukowanie fatu z okolic pasa, boczkow, posladow wymagaj juz uszczegolowienia diety i doglebnej analizy postepow itd, wiec jak chcesz spalacz moge Ci polecic, nie ma tutaj problemu, ale raczej nie za wiele to pomoze...
Szacuny
0
Napisanych postów
7
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
31
Wybaczcie tego typu pytania. W tamtym roku normalnie ćwiczyłem bez żadnych wspomagaczy i była waga 77, w zimę człowiek chorował i się roztył jak świnia ...
Szacuny
484
Napisanych postów
6372
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
120575
Wkręcasz sobie, TSE ma lekki skład. Tak to jest, choroba chorobą ale jeśli zrezygnowałeś z ruchu, jadłeś jak jadłeś to efekt taki nie inny. Grunt że chcesz coś z tym zrobić.