Co nie może zabić to wzmocni;]
...
Napisał(a)
Jaki jest obecnie najlepszy spalacz tłuszczu na rynku?? Pewnie juz bylo ale ja nie widze.. moze to przez ta godzine :P
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Napisał(a)
dobra dieta
a tak to ja stawiam na Venoma, Scorcha, Tighta, Hydroxycut i Animal Cutsa dlaczego tak dużo ? na każdego zawsze coś działa inaczej
są jeszcze lipodermy, ale to na końcówkę wycinki bardziej
pozdroo00

a tak to ja stawiam na Venoma, Scorcha, Tighta, Hydroxycut i Animal Cutsa dlaczego tak dużo ? na każdego zawsze coś działa inaczej
są jeszcze lipodermy, ale to na końcówkę wycinki bardziej
pozdroo00

Są starsi , nie ma lepszych !
...
Napisał(a)
przyzłej diecie to nawet najlepszy spalacz nie pomoże - to taka uwaga którą weź sobie do serca na poczatku.
Z co do spalacza, czyli tych 5% sukcesu:
to zalezy czy masz już jakieś doświadczenie z tego typu suplementami. Większośc jest oparta na kofeinie, ablo podobnie dzialających do niej substacji...
jak reagujesz na mocną kawę?? Trzeba być świadomym, że w spalaczach jest zawsze duuża ilośc kofeiny przeważnie jest to 150-200mg na porcje co sie rowna 2-3 filizankom kawy...
są hardcorowe spalacze z hardcorowymi skladnikami, nie dla wszytkich.
Spalacze to ten rodzaj supli, ktorych to dzialanie szczegolnie zalezy od naszego organizmu... roznie jest w roznych wypadkach, jeden po czymś idzie spac drugi lata po ścianach
Trzeba wyprobować samemu

Z co do spalacza, czyli tych 5% sukcesu:
to zalezy czy masz już jakieś doświadczenie z tego typu suplementami. Większośc jest oparta na kofeinie, ablo podobnie dzialających do niej substacji...
jak reagujesz na mocną kawę?? Trzeba być świadomym, że w spalaczach jest zawsze duuża ilośc kofeiny przeważnie jest to 150-200mg na porcje co sie rowna 2-3 filizankom kawy...
są hardcorowe spalacze z hardcorowymi skladnikami, nie dla wszytkich.
Spalacze to ten rodzaj supli, ktorych to dzialanie szczegolnie zalezy od naszego organizmu... roznie jest w roznych wypadkach, jeden po czymś idzie spac drugi lata po ścianach

Trzeba wyprobować samemu
www.blog.myfit.pl - EKSTREMALNA REDUCKJA ! DORADŹ|SKOMENTUJ
...
Napisał(a)
Sogi poszły;)
Dietka jest ustalona w tym dziale ale nikt nie chce looknac do niej :(
A co do spalaczy to zjadlem troche ponad polowe opakowania TSE. Z tym ze nie pijam kawy w ogole. Ewentualnie przy okazji 3w1 raz na miesiac sobie wypije ale nie zawsze... Ogolnie to jest smiech na sali bo mam 192-193 cm wzrostu waze 76 kg no i mam oponke na brzuchu... i chce sie tego pozbyc koniecznie!! Kratka jest ale pod opona:/
Zmieniony przez - wysoczanin w dniu 2007-08-11 17:41:24
Dietka jest ustalona w tym dziale ale nikt nie chce looknac do niej :(
A co do spalaczy to zjadlem troche ponad polowe opakowania TSE. Z tym ze nie pijam kawy w ogole. Ewentualnie przy okazji 3w1 raz na miesiac sobie wypije ale nie zawsze... Ogolnie to jest smiech na sali bo mam 192-193 cm wzrostu waze 76 kg no i mam oponke na brzuchu... i chce sie tego pozbyc koniecznie!! Kratka jest ale pod opona:/
Zmieniony przez - wysoczanin w dniu 2007-08-11 17:41:24
...
Napisał(a)
tzw. chudy brubas...
Mało mięśni jest tego powodem...
TSE mozesz skonczyć...
ja bym narazie odpościł sobie jakiekolwiek spalacze i zajął się dobrym treningiem i szukaniem ( w drodze obserwacji reakcji wlasnego org) odpwiedniej dla mnie diety.. problem za pare miesiecy, ajk bedziesz dobrze obserwował i podejmował zmiany w diecie powinien sam zniknąć...
Zmieniony przez - fukinhot w dniu 2007-08-11 17:44:56

Mało mięśni jest tego powodem...
TSE mozesz skonczyć...
ja bym narazie odpościł sobie jakiekolwiek spalacze i zajął się dobrym treningiem i szukaniem ( w drodze obserwacji reakcji wlasnego org) odpwiedniej dla mnie diety.. problem za pare miesiecy, ajk bedziesz dobrze obserwował i podejmował zmiany w diecie powinien sam zniknąć...
Zmieniony przez - fukinhot w dniu 2007-08-11 17:44:56
www.blog.myfit.pl - EKSTREMALNA REDUCKJA ! DORADŹ|SKOMENTUJ
...
Napisał(a)
No powiedzmy:P Moje bf ok 17% jest. Jak liczylem na mybodycomp to ponad 18% a jak suwmiarka to cos ponad 16%. Czyli nie warto kupowac Venoma bo juz chcialem... Oponka spora jest bo lapie cala reka no i tylko na brzuchu tak moge:P..:/ Ostatnio nie wyliczalem nic poprostu zrezygnowalem z ziemniakow i chleba pszennego i spadlo no ale na masie chciale mzbyt szybko przytyc i sie zalalem troszke..:/ Aha i mam pytanie moglbys looknac w diete... jest na zielono:P tyt Zrzucenie fatu.. PLEASE:) I czy -300kcal wystarczy czy dac wiecej??
...
Napisał(a)
hmm.. to jeszcze raz ja :] jeżeli masz problem ze spaleniem feta z brzucha a jesteś szczupły to spróbuj zgłosić się do Qazara lub Bullmastiffa ( sorx jak przekręciłem ) i zapytać w sprawie Lipoderm-ów takich jak Ab-Solved itp. :] może coś doradzą :] oczywiscie dieta - 300kcal max -400kcal i reszte aktywnośćia ;] plus oczywiscie dobrze łozony trening
Są starsi , nie ma lepszych !
Polecane artykuły