Chudy82
...
Napisał(a)
Mam takie malo pytanko, otoz mam 6 m-cy do egazminow na szkole wyzsza gdzie jest test z W-F niestey jestem troszeczke przycieki i za slaby. Aby schudnac zasiagenlem rady kilku znajomkow i zapoatrzylem sie w odpowiednie suplementy ale teraz mam problem co zrobic z sila. Czy mozna to jakos z soba pogodzic znaczy spadek wagi i wzrost sily, jezli tak to prosilbym o jakis przykladowy trening. Cwicze od 3 m-cy 4 razy w tygodniu (pon, wt, czw,pt) . Czy moze lepiej 3 mc-e cwiczyc "na sile" a nastepne 3 zeby spadla waga?
Chudy82
Chudy82
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Trening silowy, przemiennie z wytrzymalosciowym + aeroby. Musisz wyrobic maksymalna sile przy malej zawartosci tkanki tluszczowej ew. mniejszym rozwojem innych partii miesniowych.
Niestety sporty silowe wiaza sie z pewnym poswieceniem ale Ty chyba jeszcze za wczesnie sie za to bierzesz. Trening silowy charakteryzuje sie duza intensywnoscia (obciazenia stawow i sciegien) a Twoje nieprzyzwyczajone sciegna i stawy beda narazone na (bardzo prawdopodobne) powazna kontuzję.
Pozdrawiam,
Mawashi
Lepiej jest być kanciastym Czymś niż okrągłym Niczym.
**Moderator Działu Trening**
Niestety sporty silowe wiaza sie z pewnym poswieceniem ale Ty chyba jeszcze za wczesnie sie za to bierzesz. Trening silowy charakteryzuje sie duza intensywnoscia (obciazenia stawow i sciegien) a Twoje nieprzyzwyczajone sciegna i stawy beda narazone na (bardzo prawdopodobne) powazna kontuzję.
Pozdrawiam,
Mawashi
Lepiej jest być kanciastym Czymś niż okrągłym Niczym.
**Moderator Działu Trening**
"Lepiej być kanciastym czymś, niż okrągłym niczym"
...
Napisał(a)
Ok. Dzieki.
Jeszcze pytanko , ktore rozwiazanie bylo by lepsze:
-pon, wt, czw, pt - silownia
-sr, sob, nedz - cw. areobowe (30 - 40 min)
Czy moze w kazdy dzien silowni dorzuc cwiczenia areobowe powiedzmy po 20 - 30 min?
Chudy82
Jeszcze pytanko , ktore rozwiazanie bylo by lepsze:
-pon, wt, czw, pt - silownia
-sr, sob, nedz - cw. areobowe (30 - 40 min)
Czy moze w kazdy dzien silowni dorzuc cwiczenia areobowe powiedzmy po 20 - 30 min?
Chudy82
Polecane artykuły