Tyle ze kiedys jakos nie wyskakiwaly mi ani pieprzyki ani brodawki. Teraz mam ich sporo, ale nie jakos szczegolnie duze. Zakladajac ze smarowalbym dokladnie twarz i reszta ciala dobrymi kremami a takze nie przeginal paly z iloscia i czestotliwoscia to moglbym sie czasem poopalac?...
Jak w temacie. Jezeli czasem pojde sobie na solarke to zakladajac ze jestem podatny na pieprzyki i brodawki bede mial ich wiecej? Od dziecinstwa okres wiosenny i letni spedzam nad jeziorem lub morzem. Nie raz mialem nawet bomble na uszach z powodu oparzen slonecznych
Tyle ze kiedys jakos nie wyskakiwaly mi ani pieprzyki ani brodawki. Teraz mam ich sporo, ale nie jakos szczegolnie duze. Zakladajac ze smarowalbym dokladnie twarz i reszta ciala dobrymi kremami a takze nie przeginal paly z iloscia i czestotliwoscia to moglbym sie czasem poopalac?
Tyle ze kiedys jakos nie wyskakiwaly mi ani pieprzyki ani brodawki. Teraz mam ich sporo, ale nie jakos szczegolnie duze. Zakladajac ze smarowalbym dokladnie twarz i reszta ciala dobrymi kremami a takze nie przeginal paly z iloscia i czestotliwoscia to moglbym sie czasem poopalac?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
oczywiscie ze mozesz sie opalac tylko stosuj na solarium kosmetyki ktore sa tam przeznaczpne,a na slonce kremy z filtrem.
Swojego czasu tez miałam zwyczaj opalac sie bez filtrów i potem juz w okresie zimowych ewidentnie tych pieprzyków nieduzych jak stwierdziłes miałam wiecej. Dlatego teraz juz tak nie robie, stosuje filtry
A bąble po oparzeniach to juz calkiem rzecz niedopuszczalna
Swojego czasu tez miałam zwyczaj opalac sie bez filtrów i potem juz w okresie zimowych ewidentnie tych pieprzyków nieduzych jak stwierdziłes miałam wiecej. Dlatego teraz juz tak nie robie, stosuje filtry
A bąble po oparzeniach to juz calkiem rzecz niedopuszczalna

"Ten tylko jest wolny,
kto na wysokość wstępuje bez uciech,
a schodzi z niej bez żalu..."
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
czerwony swędzący żołądź +wysypka drobnoplamista in anamnesi ;-)
Następny temat
Krzysztof Piekarz