Z góry uprzedzam, że nie mam zamiaru dołączyć ich do diety, ale chciałbym wiedzieć co można zjeść np. w porze 2 sniadania, gdy nastanie taka konieczność, a jest sie głodnym i nie ma sie przy sobie kanapek.
...
Napisał(a)
Co mniej szkodzi snikers, lub inne batony, czy zapiekanki, hot dogi i inne wyroby fast food?
Z góry uprzedzam, że nie mam zamiaru dołączyć ich do diety, ale chciałbym wiedzieć co można zjeść np. w porze 2 sniadania, gdy nastanie taka konieczność, a jest sie głodnym i nie ma sie przy sobie kanapek.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Kebab ok, ale w tych dwoch. Slodyczy nie lubie, a hot dog tez nie bardzo. Poczekal bym 1h i zjadl w domu.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
lepiej juz snikers ale i tak odradzam ....
dieta to podstawia kto nie wierzy jego sprawa!
...
Napisał(a)
Mialm podobne watpliwosci, gdyz czasem zdaza sie tak ze przedluzaja mi sie zajecia i nie ma czasu wyskoczyc do sklepu a na uczelni jest tylko automat ze slodyczami
i stawalam przed dylematem co tu zrobic, ale stojac przed takim dylematem rozwazajac za i przeciw
, omijalam slodycze i wolalam napic sie wody z kranu
, teraz juz lepiej przygotowuje sie na wypadek takich niespodzianek 

(((>---d(^_^)b---<)))
...
Napisał(a)
Gdybym musial to chyba batona bym wybral.
...
Napisał(a)
Asiu woda byłaby idealnym i najzdrowszym rozwiązaniem, tylko że mi zależy na przybraniu kilku kilogramów i w ostateczności chyba będę musiał jednak skorzystać z produktów sklepiku uczelnianego.
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
A dlaczego ze soba nie mozesz brac jedzenia?
...
Napisał(a)
Domer, ależ oczywiście że mogę i tak też robię. Ale raz na jakiś czas cos innego wypadnie. Np. kończąc jakiś wykład rano w przerwie nalezy coś załatwić zamiast wrócić do domu, a tego wcześniej nie planowałem i nie mam przy sobie niczego do jedzenia, a moja przemiana materii tak funkcjonuje że jak przez 4 godziny czegoś nie zjem to już jestem głodny. Chciałbym sie dowiedziec tylko co jeść w skrajnych przypadkach i jakie wybrać "mniejsze zło". To tak samo jak z wyjściem na pizze np. raz w miesiacu itp. Wiadomo że to nienajlepszy pomysł, ale zdarza się. Czasami pojawiają się nagłe sytuacje w której nie można zjeść dobrego posiłku i tak na przyszłośc chciałbym wiedzieć co wówczas wybrać.
...
Napisał(a)
To kup sobie kilka batonów w sklepach z odżywkami i noś sobie w plecaku zawsze jednego
..
Ja kupiłem sobie ostatnio dwa Boostery Trec'a ale ich jeszcze nie jadłem bo właśnie czekają na taką nieplanowaną sytuację
..
Jeden kosztuje 5,50 wiec bez tragedii..
A czasem kiedy mam taką sytuację, że mam poślizg jakiegoś posiłku z różnych przyczyn to kupuję sobie maślankę/jogurt 0,5 litra i wypijam.. Dobrze zapełnia żołądek, proporcje też sa w miarę OK
..
pozdrawiam

Ja kupiłem sobie ostatnio dwa Boostery Trec'a ale ich jeszcze nie jadłem bo właśnie czekają na taką nieplanowaną sytuację

Jeden kosztuje 5,50 wiec bez tragedii..
A czasem kiedy mam taką sytuację, że mam poślizg jakiegoś posiłku z różnych przyczyn to kupuję sobie maślankę/jogurt 0,5 litra i wypijam.. Dobrze zapełnia żołądek, proporcje też sa w miarę OK

pozdrawiam
Smerfujący Moderator
...
Napisał(a)
zazdroszcze przemiany ,że musisz tylko co 4 godziny jeść
Ja odkąd zaczołem ćwiczyć ,musze jeść co 90 minut bo mnie tak ssie żołądek że myśleć nie moge ....

Polecane artykuły