...
Napisał(a)
Tez tak macie ze robiąc trening FBW śmieją się z was na siłowni ? Ja im mówie że FBW jest lepsze na mój staż niż split. Oni nawet nie wiedzą że istnieje takie coś jak FBW - dla nich tylko i wyłącznie SPLIT ponieważ tym systemem ćwiczą najlepsi kulturyści :D Ze ćwiczenie FBW g**** mi da bo trzeba bardziej docisnac miesien wtedy tylko sa przyrosty. Co ide na trening pytaja mi sie co dzis robisz klate ? Ja mówie FBW a oni co to ? Pewnie jakies gowno cwicz to co my . Strasznie mi ich szkoda ze zyja w takiej niewiedzy. Najgorsze jest to że nie uznają mi racji tylko śmieją się ze mnie :) Bo oni ćwiczą 3 lata a ja 7 miesięcy to lepiej wiedzą .
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
waldeczek te koszulki sa w sklepie SFD. niestety chwilowo kolorow brak a te co zostaly maja nędzne rozmiary:P czekam na dostawe bo chailem zakupic 3-4. obecnie mam biala ale ciagle mi malo;)
...
Napisał(a)
J/w rób swoje ze mnie też kiedyś sobie robili podśmiech**ki jak zaczynałem trenować jako dzieciak parę lat później zmienili zdanie !
...
Napisał(a)
Mniej na nich wyebane
jak nie mają pojęcia o metodach treningowych, po co dyskutować z baranami jak i tak wiedzą "lepiej" 

░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂
Il███████████████████
◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.
:'-(
...
Napisał(a)
jak ich przerośniesz to przestaną się śmiać
i sami zaczną pytać o trening, dietę
i sami zaczną pytać o trening, dietę

...
Napisał(a)
Jezeli rzeczywiscie tak bardzo ci przeszkadza to ze sie z ciebie smieja to moze powaznie pomysl nad zmiana treningu na SPLITa, bo stres to nic dobrego
...
Napisał(a)
Zakladasz słuchawki na uszy i odcinasz sie od nich kompletnie ich ignoruj tylko czesc,nara i to na tyle nie ma sensu wdawac sie w polemikę z gosciami ktorzy sadza ze pozjadali wszystkie rozumy
Ole-le, ola-la, ser del Barça és el millor que hi ha!
...
Napisał(a)
powiedz im niech poczekają chwile
albo powiedz im że istnieje takie forum jak sfd

WILNO I LWÓW,MIASTA POLAKÓW
...
Napisał(a)
dziwną masz siłownie jak ja chodziłem an publiczną to tam mniej wiecej 1/4 ćwiczyła FBW a trener sam mi na początek fbw polecał
kurczak, ryż i kreatyna zrobią z Ciebie skurvvysyna
...
Napisał(a)
Polska mentalnosc
pewnie grupa zalanych łysoli co zamiast ćwiczyc przychodza tv oglądac
Zmieniony przez - TheSniper w dniu 2011-10-29 20:25:10
pewnie grupa zalanych łysoli co zamiast ćwiczyc przychodza tv oglądac
Zmieniony przez - TheSniper w dniu 2011-10-29 20:25:10
Life For Everything - Die For Nothing
Poprzedni temat
Trening Chistiana Bale'a do roli Batmana :-) !
Następny temat
Ktora laweczke mam wybrac.
Polecane artykuły