Chodzę do pierwszej klasy technikum (ale możliwe, że będę przenosił się do liceum). W czerwcu '10 przeszedłem operację skoliozy. Po ukończeniu szkoły średniej chciałbym pójść do szkoły oficerskiej. Czy będę zdyskwalifikowany na starcie? Nie chcę iść na razie do WKU, bo jeszcze jest trochę czasu :)
...
Napisał(a)
Witam!
Chodzę do pierwszej klasy technikum (ale możliwe, że będę przenosił się do liceum). W czerwcu '10 przeszedłem operację skoliozy. Po ukończeniu szkoły średniej chciałbym pójść do szkoły oficerskiej. Czy będę zdyskwalifikowany na starcie? Nie chcę iść na razie do WKU, bo jeszcze jest trochę czasu :)
1
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
1
"Będąc na diecie najważniejsze jest, by wieczorem zasnąć, zanim się zechce żreć"
Polecane artykuły