Siemka!
Mam pytanie odnośnie mojego planu treningowego.
Ćwiczę nim już 3 tygodnie i bardzo dobrze mi się trenuje. Siła idzie do przodu, regeneracja jest dobra, a sam plan bardzo mi odpowiada.
Tylko, że 2–3 ćwiczenia powtarzają się w różnych dniach. Zostawić to tak, czy coś byście zmienili?
Dodam, że moim celem jest redukcja/utrzymanie siły.
Staż treningowy, ciężko powiedzieć długo ćwiczę,znam się na ćwiczeniach ale brak pojęcia o układaniu planu.
Kalorie jakie spożywam to:
Kalorie dzienne: 2200 - 2300 kcal.
Białko: 180+ gram
Tłuszcze: 50 - 60 gram
Węglowodany: 200+ gram
Ćwiczę w piwnicy (Więc ćwiczenia typu OHP odpada), sprzęt jaki posiadam to:
Sztanga prosta, łaman, ławeczka, stojaki, drążek, poręczę do dipów, wyciąg górny i dolny, hantelki. + jakieś pierdoły (gumy, kółka, itp)
Prosiłbym o szczerą ocenę. Co byście zmienili, dodali lub usunęli? Czy objętość i dobór ćwiczeń są w porządku pod mój cel? Każda konstruktywna uwaga mile widziana.
Zmieniony przez - CyberErni w dniu 2026-08-01 09:39:05
Zmieniony przez - CyberErni w dniu 2026-08-01 09:41:20
Mam pytanie odnośnie mojego planu treningowego.
Ćwiczę nim już 3 tygodnie i bardzo dobrze mi się trenuje. Siła idzie do przodu, regeneracja jest dobra, a sam plan bardzo mi odpowiada.
Tylko, że 2–3 ćwiczenia powtarzają się w różnych dniach. Zostawić to tak, czy coś byście zmienili?
Dodam, że moim celem jest redukcja/utrzymanie siły.
Staż treningowy, ciężko powiedzieć długo ćwiczę,znam się na ćwiczeniach ale brak pojęcia o układaniu planu.
Kalorie jakie spożywam to:
Kalorie dzienne: 2200 - 2300 kcal.
Białko: 180+ gram
Tłuszcze: 50 - 60 gram
Węglowodany: 200+ gram
Ćwiczę w piwnicy (Więc ćwiczenia typu OHP odpada), sprzęt jaki posiadam to:
Sztanga prosta, łaman, ławeczka, stojaki, drążek, poręczę do dipów, wyciąg górny i dolny, hantelki. + jakieś pierdoły (gumy, kółka, itp)
Prosiłbym o szczerą ocenę. Co byście zmienili, dodali lub usunęli? Czy objętość i dobór ćwiczeń są w porządku pod mój cel? Każda konstruktywna uwaga mile widziana.
Zmieniony przez - CyberErni w dniu 2026-08-01 09:39:05
Zmieniony przez - CyberErni w dniu 2026-08-01 09:41:20

Krzysztof Piekarz