Jakie byście polecili tak do 230zł.??
...
Napisał(a)
Witam. Poszukuję ostatnio butów do siatkówki i nie wiem jakie wybrać. I czy buty do kosza mogły być?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Ja posiadam:
Asics Gel - Task MT
Asics Gel - Sensei 3 MT
Pierwsze jak za tą cenę całkiem przystępne, natomiast Sensei'e są o wiele bardziej sztywniejsze i znacznie lepiej utrzymują stopę stabilną. Fajną opcją są też Nike Zoom Hyperfuse.
Asics Gel - Task MT
Asics Gel - Sensei 3 MT
Pierwsze jak za tą cenę całkiem przystępne, natomiast Sensei'e są o wiele bardziej sztywniejsze i znacznie lepiej utrzymują stopę stabilną. Fajną opcją są też Nike Zoom Hyperfuse.
Shut The f*** Up And Train
...
Napisał(a)
http://sklepsiatkarza.pl/sklep.php?md=products&pr_id=&id_c=1_10_30&name=halowe&
poszukaj tutaj jezeli w gre wchodzi kupno przez neta
poszukaj tutaj jezeli w gre wchodzi kupno przez neta
...
Napisał(a)
Raczej przez neta. A czy buty w butach od kosza można grać w siatkówkę?
...
Napisał(a)
buty do kosza chyba niczym sie nie roznia (nie jestem zbytnio fanem siatki) ale chyba mozesz zapodac buty do kosza do siatki :D
...
Napisał(a)
Polecam każdy rodzaj asicsów. Bardzo solidne wykonanie za przystępną cenę, za 230 zł fajny model na pewno znajdziesz
...
Napisał(a)
Co do asicsow to moge polecic calym sercem. Mam jeden z tanszych modeli (rockety) od chyba ponad 3 lat, najpierw gralem w nich, teraz chodze w nich na silownie i wlasciwie nic sie im nie stalo przez tyle lat uzytkowania... Wiadome zdolnosci amortyzacyjne pewnie juz stracily, ale tak to wszystko jest ok
MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
...
Napisał(a)
Ja mam 2 pary - wyjściowe i do gry. Model gel rocket, w każdym razie te najtańsze. Póki co rewelacja, bardzo wygodne i praktycznie niezniszczalne, mój kumpel już ma asicsy około 5 lat
...
Napisał(a)
Ja grałem w butach do kosza, nie lubię Ascisów. Mimo wszystko buty wypada zmieniać co pół sezony, góra jeden pełny, ponieważ przy intensywnych treningach szybko zatracają swoje właściwości.
Zmieniony przez - Santiago92 w dniu 2012-04-03 23:02:33
Zmieniony przez - Santiago92 w dniu 2012-04-03 23:02:33
...
Napisał(a)
230zł to trochę mało, w tej cenie Rockety będą najlepsze.
Ja śmigam na zmianę w Mizuno i NIKE, różnicy nie widzę żadnej no chyba że w cenie
Jak ktoś waży 110kg i ma metr wyskoku to może i wypada wymienić na nowe po sezonie Znajomi z I ligi grają po 1,2 sezony i nie zmieniają mimo, że klub daje na to kasę...
Zmieniony przez - mesjasz19 w dniu 2012-04-03 23:18:10
Ja śmigam na zmianę w Mizuno i NIKE, różnicy nie widzę żadnej no chyba że w cenie
Jak ktoś waży 110kg i ma metr wyskoku to może i wypada wymienić na nowe po sezonie Znajomi z I ligi grają po 1,2 sezony i nie zmieniają mimo, że klub daje na to kasę...
Zmieniony przez - mesjasz19 w dniu 2012-04-03 23:18:10
...
Napisał(a)
To, że ktoś gra w pierwszej lidze nie jest wyznacznikiem wiedzy. Mam paru kolegów z pierwszej ligi, jeden jest nawet młodszy ode mnie, a raz, że jest głupi, a dwa, że o wszystkim niewiele wie. Ja wymieniałem buty co pół sezonu, z początkiem sezonu klub mi fundował, potem już niestety z własnej kieszeni płaciłem. Właściwości amortyzacyjne nie są wieczne, wiele ludzi użytkuje buty, dopóki nie zepsują się wizualnie (pęknie jakaś skórka, odklei się podeszwa itp.), większość moich butów służyła mi potem do chodzenia na co dzień.
...
Napisał(a)
Nie mówię tutaj o młodych chłopaczkach bo w I lidze zdolną młodzież też można spotkać, pisząc znajomi akurat miałem na myśli dorosłych facetów po 25-30 lat którzy jakiś bagaż doświadczenia mają. Wymiana butów co tak krótki okres czasu byłaby nie ekonomiczna A po za tym nie wydaje się 300-400zł na buty żeby je po kilku miesiącach wymieniać przynajmniej na szczeblu I, II ligi gdzie warunki finansowe na to nie pozwalają.
Wątpię też żeby po kilku miesiącach użytkowania właściwości amortyzacyjne buta malały do tego stopnia żeby je wymieniać Prościej wymienić wkładkę...
Zmieniony przez - mesjasz19 w dniu 2012-04-04 00:51:00
Wątpię też żeby po kilku miesiącach użytkowania właściwości amortyzacyjne buta malały do tego stopnia żeby je wymieniać Prościej wymienić wkładkę...
Zmieniony przez - mesjasz19 w dniu 2012-04-04 00:51:00
Polecane artykuły