Szacuny
0
Napisanych postów
8
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
180
Ćwiczę już trochę, lecz tylko z własnym ciałem i hantelką 5 kg. Pomyślałem o tym, aby oszczędności przeznaczyć na zrobienie w jednym pomieszczeniu siłowni.
Mam już bieżnię, więc z aerobami nie powinno być problemu. Wiem też że trzeba kupić drążek, ławkę skośną, gryf, obciążniki ale wiem mało i ogólnikowo. Tak więc; co dokładnie do kwoty około 700 zł kupić aby urządzić domowa siłownię?
Jak zły dział to przepraszam ale szukałem i nie znalazłem odpowiedniego.
Szacuny
15
Napisanych postów
18405
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
78720
heh , można też do tokarza lokalnego podbić jak jest u Ciebie w mieścinie , może jakbyś mu przyniósł jakiś zbędny złom z domu to obrobił by Ci to za jaką flachę .
Szacuny
11125
Napisanych postów
51318
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
To ja proponuję kupić solidne profile i uspawać coś samemu, wychodzi dużo taniej, a i solidniej w porównaniu z niektórymi sprzętami. Pieniądze zostaw na obciążenie no i hantle, to warto kupić. Chyba że masz jeszcze dostęp do tokarki :)
Szacuny
2111
Napisanych postów
49893
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
492546
przy takich mozliwosciach rowniez sam dzialbym na pewno bedzie mocniejsze i stabilniejsze zobacz tylko pierw jak prawidlowo konstrukcja powinna wygladac
Szacuny
11125
Napisanych postów
51318
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
Samoróbki wyjdą zdecydowanie taniej. Profile, które nadają się do wszystkiego to takie 50x50x2. Mocno, stabilnie i nawet tanio :) Tutaj znajdziesz wiele dobrych projektów: https://www.sfd.pl/Po_siłowni,_o_siłowni-f147.html