SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Siłownia do 20tys.

temat działu:

Po siłowni, o siłowni

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 6140

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 634 Wiek 41 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 3869
Witam panowie.

Ze znajomym planujemy zrobic Siłownie juz mamy dosc gorąca na treningach, zajętych sprzętów na publicznych siłowniach, dlatego nas to nakłoniło by zrobic własną siłownie Ja Narzeczona Znajomy i jego zona Siłownia ma byc do 20tys Bierznia/e rowerki ławki itp. To co w pozadnej siłowni, lecz niewiemy jakiej firmy zakupic sprzet (na zadnej silowni nie ma napisanej firmy) I Chcielibyśmy byscie nam podpowiedzieli co zakupic.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 68 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 3609
No temat stary a koleś pochwalił się że ma 20 tysięcy na siłke w szwabach 20 duzo ... na publicznej poci się biedaczek pewnie ta wielka waga to sprawia .
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 433 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 31145
Najbardziej znane marki sprzętu na siłowniach to:
Hes, Olymp, Sewim, HBP
tylko, że jest to niestety horrendalnie drogi sprzęt. Jeśli jednak szukać czegoś na lata, to najlepiej szukać używanych sprzętów powyższych marek.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 19 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 582
www.kelton.pl

Zmieniony przez - michalek84 w dniu 2008-06-03 18:25:15

Zmieniony przez - Kelton w dniu 2009-01-17 08:45:04
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 634 Wiek 41 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 3869
Hes, Olymp te firmy juz mam na oku... Jak na ten miesiąc mamy tylko 20tys w lipcu/sierpniu napewno tez bedzie do wydania tez pare Tys. Licze sie z tym ze nie zakupie wszystkiego na raz. Zrobienie samego pomieszczenia, montaz instalacji, klimatyzacji i innych dupereli to juz kilkanascie tysięcy...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Po cenach wywnioskowałem ze bierznie kupie i rowerek to bedzie wydatek 20tys, chyba bede musiał wiecej przeznaczyc na to.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Te firmy które wymieniłem są polskie. Na pewno jest jeszcze sporo zagranicznych firm robiących dobry sprzęt, choć on znowu pewnie jest jeszcze droższy. Na pewno szukaj używanego sprzętu. Przykładowo nowa suwnica HESa czy olimpu to koszt 5tys zł!!! Używaną bez problemu znajdziesz za połowę tego.Przy twoich "wymiarach" mocny sprzęt to jednak podstawa
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szukaj ludzi wyprzedających CAŁE siłownie. Ciężko jest zdobyć osobno np. wyciąg w dobrej cenie. W komplecie jednak łatwiej kupić ciekawy sprzęt i utargować też więcej się da.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 87 Napisanych postów 1946 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 36723
za takie pieniądze nie stety, ale nie zaszalejesz

Zmieniony przez - Mariusz190 w dniu 2008-06-03 18:58:45

AfterHours.fm - The Best in Trance & Progressive

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 34 Napisanych postów 14164 Wiek 31 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 53932
ławki,poręcze,modlitewniki mozesz śmiało brac z keltona

Jak na takie średnio domowe pakowanko myśle ze wystarcza

Mamy keltona na forum wiec zagadaj z chłopakami

"Miota nim jak szatan..."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 87 Napisanych postów 1946 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 36723
ja bym zrobił tak, że ławeczki itp. zrobił sam albo za pomocą jakiegoś dobrego znawcy (taniej by to wyszło), a te bierznie już kupił

AfterHours.fm - The Best in Trance & Progressive

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
No bez jaj...teraz chyba nowa religia planuje na forum..nazywa sie Kelton ....a tak poważnie to jak na mnie nie ma co porównywać sprzętu Kaltona z wymienionymi przeze mnie markami. Zobacz ile jest negatywnych komentarzy odnośnie ich linii Tytan (czy jakoś tak), to nie jest sprzęt klasy Hes'a czy Olymp'u.
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Następny temat

Siłka

WHEY premium