Szacuny
5
Napisanych postów
634
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
3869
Witam panowie.
Ze znajomym planujemy zrobic Siłownie juz mamy dosc gorąca na treningach, zajętych sprzętów na publicznych siłowniach, dlatego nas to nakłoniło by zrobic własną siłownie Ja Narzeczona Znajomy i jego zona Siłownia ma byc do 20tys Bierznia/e rowerki ławki itp. To co w pozadnej siłowni, lecz niewiemy jakiej firmy zakupic sprzet (na zadnej silowni nie ma napisanej firmy) I Chcielibyśmy byscie nam podpowiedzieli co zakupic.
Szacuny
0
Napisanych postów
68
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
3609
No temat stary a koleś pochwalił się że ma 20 tysięcy na siłke w szwabach 20 duzo ... na publicznej poci się biedaczek pewnie ta wielka waga to sprawia .
Szacuny
1
Napisanych postów
433
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
31145
Najbardziej znane marki sprzętu na siłowniach to:
Hes, Olymp, Sewim, HBP
tylko, że jest to niestety horrendalnie drogi sprzęt. Jeśli jednak szukać czegoś na lata, to najlepiej szukać używanych sprzętów powyższych marek.
Szacuny
5
Napisanych postów
634
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
3869
Hes, Olymp te firmy juz mam na oku... Jak na ten miesiąc mamy tylko 20tys w lipcu/sierpniu napewno tez bedzie do wydania tez pare Tys. Licze sie z tym ze nie zakupie wszystkiego na raz. Zrobienie samego pomieszczenia, montaz instalacji, klimatyzacji i innych dupereli to juz kilkanascie tysięcy...
Szacuny
1
Napisanych postów
433
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
31145
Te firmy które wymieniłem są polskie. Na pewno jest jeszcze sporo zagranicznych firm robiących dobry sprzęt, choć on znowu pewnie jest jeszcze droższy. Na pewno szukaj używanego sprzętu. Przykładowo nowa suwnica HESa czy olimpu to koszt 5tys zł!!! Używaną bez problemu znajdziesz za połowę tego.Przy twoich "wymiarach" mocny sprzęt to jednak podstawa
Szacuny
1
Napisanych postów
433
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
31145
Szukaj ludzi wyprzedających CAŁE siłownie. Ciężko jest zdobyć osobno np. wyciąg w dobrej cenie. W komplecie jednak łatwiej kupić ciekawy sprzęt i utargować też więcej się da.
Szacuny
1
Napisanych postów
433
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
31145
No bez jaj...teraz chyba nowa religia planuje na forum..nazywa sie Kelton ....a tak poważnie to jak na mnie nie ma co porównywać sprzętu Kaltona z wymienionymi przeze mnie markami. Zobacz ile jest negatywnych komentarzy odnośnie ich linii Tytan (czy jakoś tak), to nie jest sprzęt klasy Hes'a czy Olymp'u.