SFD - po prostu najlepsze ceny! RABATY DO 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Siłownia 6x w tygodniu

temat działu:

Trening dla zaawansowanych

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 2452

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 165 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 1277
Siemka. Mam pytanie. Chodzi mi o to czy, aby dobrze postepuje. Chodze na silke juz jakies 5 miechow i ostatnio postanowilem zmienic programik. Kiedys cwiczylem dana partie miesnia 2x w tygodniu, a teraz zmniejszylem do 1x ale za to bardzo intensywnego. Nie chce mi sie dokladnie rozpisywac jakie cwiczenia wykonuje ale napisze kiedy i co cwicze i czy dobrze robie.
Poniedzialek - Biceps
Wtorek - Triceps
Sroda - Nogi
Czwartek - Plecy
Piatek - Klatka
Sobota - Barki

Ułozylem sobie taki program, poniewaz koncze szkole ok 17 godz. i po szkole nie bardzo mam co robic wiec sobie chodze na silke. Pare osob mi mowilo, ze to troche za bardzo przemeczam miesnie, ale jak cwicze np. w poniedzialek bica to w kolejne dni go nie cwicze wiec odpoczywa. Prosze ocencie i jakby co to powiedzcie co w jakiej kolejnosci. Oczywiscie chce, aby to byl program na mase. Stosuje dosc dobra diete i biore odzywki(kreatynka z dextroza oraz od czasu do czasu gainer) z Gory thx
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 665 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 7057
wedlug mnie dobry planik :) tylko czy regeneracje masz dobra :) ? zakup sobie moze zma dla uzyskania lepszego efektu regeneracji :) i duzo spij :) hehe mysle ze bedzie dobre :) tylko pamietaj.. niech sie wypowie jakis ekspert bo ja zadnym ekspertem nie jestem :) moge jedynie minimalnie pomoc
pozdrawiam

http://www.sfd.pl/search.asp <-- odpowiedz na wszystko !

...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 32 Napisanych postów 3691 Wiek 40 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 84035
profil - brak
cel treningu - brak
plan - zły(duże grupy dzień po dniu, brak czasu na regenerację)
staż - zbyt krótki, żeby nawet mówic o takim treningu

Jeśli masa, to optymalnie 4 dni w tygodniu.

wnioski wyciągnij sam
dobranoc

Zmieniony przez - tomot w dniu 2005-12-12 23:31:19
...
Napisał(a)
Początkujący
Dzieki. A co do regeneracji to jak najbardziej mam to w planie. Ten program chce stosowac 8-10 tygodni i pozniej z 2 tyogdnie regeneracji. Bede wtedy trenowal ale z niewielka intensywnoscia. Po regeneracji powroce i zwieksze ilosc powtorzen.
...
Napisał(a)
Początkujący
Tomot napisalem przeciez, ze cel do nabranie masy. I jeszcze jedno pytanko. Mowisz, ze zle ulozylem wieksze grupy miesniowe. Prosil bym, aby ktos mi napoisal co kiedys cwiczyc, czyli keidy np klatke, a kiedy np plecy. Z gory thx
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 23 Napisanych postów 3676 Wiek 37 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 22018
W.g. mnie to nie za bardzo . Nie przemęczasz mięśni jak ćwiczysz inną partię? Czyżby? Np. Przy wyciskaniu " na klatę " pracuje Ci także i bic i tric. Pamiętaj także, że do prawidłowego chwytu czy sztangi czy utrzymania prawidłowej poostawy pracują też inne mięśnie ( tu może troche przesadzam ale tak jest ). Jeśli chodzi Ci o duże przyrosty to polecam HST
...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 32 Napisanych postów 3691 Wiek 40 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 84035
Vandam

Czytaj ze zrozumieniem, ten plan jest dla Ciebie zły.
...
Napisał(a)
Początkujący
Moze moja wypowiedz Cie rozbawi, ale jaki to ten program HST i gdzie moge go znalesc ??
...
Napisał(a)
Znawca
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 23 Napisanych postów 3676 Wiek 37 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 22018
j/w poszukaj w alternatywne drodze. Życze udanych treningów!
...
Napisał(a)
Początkujący
Sprawdzilem ten trenbing HST i uwazam, ze jest dobry i go zastosuje. Jedno tylko pytanie do Tomota. Jesli chodzi o moj poprzedni trenig to dlaczego on był zły?? Ze wzgledu na moj starz, czy byl za bardzo intensywny ??
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Biceps - jakie ćwiczenia?? Help !

Następny temat

siłowanie się na rękę

electro
Polecane artykuły