Siemka. Mam pytanie. Chodzi mi o to czy, aby dobrze postepuje. Chodze na silke juz jakies 5 miechow i ostatnio postanowilem zmienic programik. Kiedys cwiczylem dana partie miesnia 2x w tygodniu, a teraz zmniejszylem do 1x ale za to bardzo intensywnego. Nie chce mi sie dokladnie rozpisywac jakie cwiczenia wykonuje ale napisze kiedy i co cwicze i czy dobrze robie.
Poniedzialek - Biceps
Wtorek - Triceps
Sroda - Nogi
Czwartek - Plecy
Piatek - Klatka
Sobota - Barki
Ułozylem sobie taki program, poniewaz koncze szkole ok 17 godz. i po szkole nie bardzo mam co robic wiec sobie chodze na silke. Pare osob mi mowilo, ze to troche za bardzo przemeczam miesnie, ale jak cwicze np. w poniedzialek bica to w kolejne dni go nie cwicze wiec odpoczywa. Prosze ocencie i jakby co to powiedzcie co w jakiej kolejnosci. Oczywiscie chce, aby to byl program na mase. Stosuje dosc dobra diete i biore odzywki(kreatynka z dextroza oraz od czasu do czasu gainer) z Gory thx
Poniedzialek - Biceps
Wtorek - Triceps
Sroda - Nogi
Czwartek - Plecy
Piatek - Klatka
Sobota - Barki
Ułozylem sobie taki program, poniewaz koncze szkole ok 17 godz. i po szkole nie bardzo mam co robic wiec sobie chodze na silke. Pare osob mi mowilo, ze to troche za bardzo przemeczam miesnie, ale jak cwicze np. w poniedzialek bica to w kolejne dni go nie cwicze wiec odpoczywa. Prosze ocencie i jakby co to powiedzcie co w jakiej kolejnosci. Oczywiscie chce, aby to byl program na mase. Stosuje dosc dobra diete i biore odzywki(kreatynka z dextroza oraz od czasu do czasu gainer) z Gory thx
Krzysztof Piekarz
. Nie przemęczasz mięśni jak ćwiczysz inną partię? Czyżby?
Np. Przy wyciskaniu " na klatę " pracuje Ci także i bic i tric. Pamiętaj także, że do prawidłowego chwytu czy sztangi czy utrzymania prawidłowej poostawy pracują też inne mięśnie ( tu może troche przesadzam ale tak jest
). Jeśli chodzi Ci o duże przyrosty to polecam HST