SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Sezonowe wahania wagi

temat działu:

Trening dla początkujących

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 720

Formularz - Proszę o pomoc

Mężczyzna

24

Waga

85

Wzrost

187

Cel treningowy

Masa

Staż treningowy na siłowni

3 lata z przerwami

Uprawiane inne sporty

kajakarstwo, lekkoatletyka

Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki)

full wypas

Dieta

białkiowo-węglowodanowa

Przeciwwskazania medyczne (wady postawy, choroby, kontuzje)

brak

Zażywane suplementy

vita-min multiple sport

Ostatnio przerabiany plan

split 3x

Wyniki w podstawowych ćwiczeniach [kg] (przysiad, klasyczny martwy ciąg, wyciskanie na ławce leżąc)

120, 100, 80
Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 7 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 251
Elo, mam tendencje do sezonowego pakowania, tzn. zaczynam ćwiczyć w lutym i do lipca tyje ok. 13kg. Później latem zaniedbuje siłownie i dietę, przychodzi zima i też nie mam na to czasu. Biorę się za siebie ponownie w lutym, ale do tego czasu jestem z powrotem jestem o te 13kg lżejszy. Taki cykl powtórzył się 3 razy. Jak takie wahanie wagi mogą wpłynąć na moje zdrowie? Teraz po raz czwarty próbuję wrócić do formy, ale jest mi znacznie ciężej niż w poprzednich sezonach, pomimo że odżywiam się lepiej. Pozdro
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 3003 Wiek 37 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 17289
proste albo systematycznie ćwiczysz i jesz jak należy albo sobie olej to i znajdz inny sport.

to tak jakbys spytał sie włożyłem rękę w ogien i boli co mam robić???

przemyśl to bo takie manewry nic dobrego ci nie przyniosą. swoja droga 13 kilo w rok to chyba w połowie tłuszczu???

Be the best version of You!!!

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Nogi, Uda, są ogromne.

Następny temat

Plan masa -ocena

WHEY premium