...
Napisał(a)
Nie wiem czy w dobrym dziale piszę, ale temat dotyczy osób, którzy mają już jakiś staż w ćwiczeniach sylwetkowych. Otóż podczas gdy miałem przerwę w ćwiczeniach, złapałem bakcyla fotograficznego. Mam już jakiś staż, praktykę i wiedzę w fotografii. I pomyślałem sobię, że chętnie w ramach tfp wykonam sesję fotograficzną osobom, które chciały by zapozować. Sesja w studio fotograficznym w Warszawie ( koszty wynajmu studio na pół). Typowe pozowanie jak na zawodach. Nadmieniam, że interesują mnie modelki i modele, którzy już mają w pewnym stopniu ukształtowane ciało i widoczne mięśnie. Moje portfolio do wglądu dla zainteresowanych.
1
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
co roku z żoną robimy sobie tego typu sesja bo fajna pamiątka na resztę życia wiec polecam kazdemu :)
Zmieniony przez - monkey22 w dniu 2024-08-29 06:36:42
Zmieniony przez - monkey22 w dniu 2024-08-29 06:36:42
1
Wszystko o mnie :) https://www.facebook.com/TrenerTomaszPalej
...
Napisał(a)
Bardzo fajne i ciekawe foto. Fajna sceneria. Otworzył bym trochę tylko przysłonę aby bardziej rozmyć tło. Zapraszam chętnych przed obiektyw.
Polecane artykuły