SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Sesja fotograficzna.

temat działu:

Po siłowni, o siłowni

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 287

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Jest liderem w tym dziale Szacuny 28 Napisanych postów 59 Wiek 51 lat Na forum 53 dni Przeczytanych tematów 674
Nie wiem czy w dobrym dziale piszę, ale temat dotyczy osób, którzy mają już jakiś staż w ćwiczeniach sylwetkowych. Otóż podczas gdy miałem przerwę w ćwiczeniach, złapałem bakcyla fotograficznego. Mam już jakiś staż, praktykę i wiedzę w fotografii. I pomyślałem sobię, że chętnie w ramach tfp wykonam sesję fotograficzną osobom, które chciały by zapozować. Sesja w studio fotograficznym w Warszawie ( koszty wynajmu studio na pół). Typowe pozowanie jak na zawodach. Nadmieniam, że interesują mnie modelki i modele, którzy już mają w pewnym stopniu ukształtowane ciało i widoczne mięśnie. Moje portfolio do wglądu dla zainteresowanych.
1
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
monkey22 Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 33903 Napisanych postów 23875 Wiek 43 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 279629
co roku z żoną robimy sobie tego typu sesja bo fajna pamiątka na resztę życia wiec polecam kazdemu :)

Zmieniony przez - monkey22 w dniu 2024-08-29 06:36:42
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Jest liderem w tym dziale Szacuny 28 Napisanych postów 59 Wiek 51 lat Na forum 53 dni Przeczytanych tematów 674
Bardzo fajne i ciekawe foto. Fajna sceneria. Otworzył bym trochę tylko przysłonę aby bardziej rozmyć tło. Zapraszam chętnych przed obiektyw.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 34 Wiek 1 rok Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 1519
Trochę nie moja stylistyka a już miałem jedna fajną sesję

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Fajnie wyszło, ciekawe kolory.
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Zakup orbitreka

Następny temat

Cześć! Nowy użytkownik ;)

WHEY premium