Jest liderem w tym dzialeSzacuny
9167
Napisanych postów
29432
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
723545
Mam pomysł na serie filmów,ktore będa zachęcać do treningu osoby w wieku + 35.
Chciaem to zrobić z kolega z siłowni ale chyba za bardzo nie ma na to ochoty,bo zawala kolejne terminy.
Stąd pomysł inny-zrobimy to jako ekipa z + 35,każdy będzie mógł wystapic w tym serialu w konkretnych scenach.
Jak ktoś ma jakieś pomysły dotyczące co jeszcze tam umieścić,czy zmotywować-śmiało pisać.
Na razie tak ogólnie-jutro napisze jak widzę pierwszy odcinek i co by się przydało.
9167
Napisanych postów
29432
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
723545
Carpe Diem,czyli Chwytaj Dzień Ponad 2000 lat temu napisał to Horacy-rzymski poeta i jest to aktualne jak najbardziej po dzień dzisiejszy.
Pełniejszy cytat tak brzmi :
Chwytaj dzień,bo przecież nikt się nie dowie,jaką nam przyszłość zgotują bogowie.
Co to konkretnie ma wspólnego z rozpoczęciem,wznowieniem treningów,czy dalszym trenowaniem - powiem w pierwszym odcinku :) .
Kolejny,2 odcinek będzie typowo motywacyjny,więc już można powoli się zastanawiac -też będa potrzebne filmy-trochę dłuższe ,niż te do 1 odcinka.
A jakie filmy potrzebuje od Was do pierwszego odcinka ?
-Długość ok 30 sekund
-Najlepiej przesłać na mój messenger-takie filmy przechodzą bez problemu -jak bedziecie mieli gotowy filmik-pisac na priv podam messenger.
-krótka wypowiedź w dowolnym miejscu i scenografii wg Waszej fantazji(na pewno każdy z Was coś oryginalnego wymyśli )
-zwracajcie uwagę na dobrą jakość dźwięku i obrazu
-temat wypowiedzi :krótka historia waszego trenowania,czyli kiedy zaczeliście,jak, jak długo do dziś trenujecie i dlaczego trenujecie.
Naprawdę krótko-by się zmieścić w tych 30 sekundach.
W kolejnych odcinkach bedzie okazja do dłuższych wypowiedzi.
Na razie jest to taki odcinek zapowiadający serie filmów i jej cele oraz prezentowanie osób,które wezmą w tym udział .
W końcówce filmu beda wymienione wystepujące osoby.
Acha wypowiedzi oczywiście osób + 35 lat,kobiety i mężczyźni.
Szczególnie liczę na naszych aktywnych najbardziej forumowiczów ,no i wiadomo ojan obowiązkowo :)
Terminy nadesłania filmów do 29 maja do godz 22:00
11557
Napisanych postów
29805
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1123619
No to mam problem! Nie wiem dlaczego trenuję! Zacząłem bo chciałem być tak silny jak rówieśnicy oraz wyglądać lepiej niż oni. Teraz rówieśników prawie nie mam a wyglądać lepiej już nie muszę gdyż jak mówi moja żona i tak w okolicy nie ma nikogo lepszego