...
Napisał(a)
Witam. Trenuje podnoszenie ciężarów amatorsko i chciałbym poważnie zając sie tym sportem. Szukam sekcji podnoszenia ciężarów w Warszawie - jaką sekcję byście poradzili mi wybrac, bo wiem, że jest kilka? Czy na warszawskim AWFie podnoszenie ciężarów stoi na dobrym poziomie? Z góry dzięki za odpowiedź.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Źle, bo tylko zwlekasz a po 20 dniach nic się nie zmieniło. Jakie wyniki robisz, że tak się przejmujesz gdzie jest dobry poziom?
...
Napisał(a)
A gdzie ja napisałem, ze potrzebne mi jest to na teraz? Będę mieszkać w Wawie dopiero za miesiąc i muszę mieć rozeznanie co i jak. I jakie znaczenie ma jakie wyniki robię? Z lepszym trenerem będę miał lepsze wyniki, to chyba jest zrozumiałe dla Ciebie?
...
Napisał(a)
Z całym szacunkiem, naprawdę życzę Ci powodzenia (idziesz na studia do Warszawy?), ale zachowujesz się jakbyś miał powołanie do kadry w kieszeni.
...
Napisał(a)
Czy jest coś w tym złego, ze chce trenować u lepszych trenerów? Nie do końca rozumiem Twoich wywodow.
Zmieniony przez - bartek895 w dniu 2012-08-30 12:32:43
Zmieniony przez - bartek895 w dniu 2012-08-30 12:32:43
...
Napisał(a)
Nie znam trenerów z Warszawy osobiście, ale patrząc po wynikach to lepiej idź do Legii tam mają kilku dobrych zawodników, jest jeszcze chyba klub Okęcie Warszawa, ale nie słyszałem o jakim kolwiek chodźby przyzwoitym zawodniku stamtąd.
...
Napisał(a)
Dzięki Pro, o taką formę odpowiedzi mi chodziło, sog for you
Zmieniony przez - bartek895 w dniu 2012-08-30 19:37:48

Zmieniony przez - bartek895 w dniu 2012-08-30 19:37:48
Polecane artykuły