SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Sedziowanie w Atenach

temat działu:

Sztuki Walki

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 2779

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11122 Napisanych postów 51312 Wiek 30 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 57816
ogladajac walki w atenach szlak mnie trafia gdy patrze na sedziowanie.
pkt licza za nic,a przy mocny ciosach nie licza.o co tam chodzi. to jest bez sensu.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 59 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 389
Innym przykładem jest Cinka czy jakaś inna azjatka której uznano podniesienie ciężaru mimo ze zni sekundy prosto nie ustała. Oczywiście zwycięzyła.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 1784 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 22178
tak sedziowanie jest do dupy ogladalem ta 1 walke kanadyjczyka z kubanczymi to jak uderzal kanadyjczyk to kuban dostawal punkty az sie we mnie gotowalo jak to widzialem btw wlasnie polak przegral

Bo Trza Miec Jaja A Nie Wydmuszki
=Przyszły moderator wszystkich moderatorów=
MOIM NAŁOGIEM TE BARWY ZIELONE
>>>>>TYLKO RADOMIAK<<<<<

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 231 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 2905
A widzieliscie walke Kuziemskiego, tam naliczali punkty temu drugiemu za klinczowanie chyba.

"Tańczę jak motyl i kłuję jak pszczoła"
Zobaczcie i ocencie też moją stronkę ze śmiesznymi rzeczami jeśli chcecie poprawić sobie humor:
http://sooro.w.interia.pl 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 51 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 485
oglądałem walkę Kuziemskiego i nie rozumiem jak oni tam te punkty naliczają, dziwnie jakoś
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 53 Napisanych postów 11379 Wiek 37 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 47331
na eurosporcie leca transmisje a ja oczywiscie nie mam go kuva

Były moderator w Stylach Tradycyjnych Uderzanych i MMA oraz byly czlonek "Elity"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 221 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 4953
Kosa w tvp 17 godzin igrzysk jest. Tylko trzeba przelaczac z 1 na 2 albo na regionalna
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 53 Napisanych postów 11379 Wiek 37 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 47331
leee nie mam 1 ani 2 tylko odbieram tv trwam

a na powaznie ogladalem boks niedawno na 1 chyba spox

Były moderator w Stylach Tradycyjnych Uderzanych i MMA oraz byly czlonek "Elity"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 471 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 11773
no niestety w boksie amatorskim naliczanie punktow na tych maszynkach jest bardzo niesprawiedliwe.
zeby punkt zostal zaliczony to wogole 3 sedziow na 5 musi zaliczyc cios a wiec roznie to bywa
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 86 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 2357
parodia
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11122 Napisanych postów 51312 Wiek 30 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 57816
najlepiej tlumaczyli to w tv
ze jakis kolo trzyma wszystkich sedziow w ryzach/ich szef/. i pkt maja dawac nastepujaco/jego zalecenie patrz.rozkaz/: gdy ktorys zawodnik ma przewage to wtedy daja mu jak najwiecej pkt by wygrana byla bez zastrzezen.Zeby nikt sie do nich nie doczepial. A wynik bedzie oscylowal w granicach remisu to sedziowie dostaja po dupie.
wmiosek prosty. koncentracja na pierwsza runde i po zawodach
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 21 Napisanych postów 5678 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 65565
niewiecie kiedy teraz będzie transmisja boksu, tkd lub judo bo jestem zacofany o kilka dni

Ból jest najlepszym instruktorem tylko nikt nie chce zostać jego uczniem!
================================================
Wejdź - http://www.pajacyk.pl
_-=<<--SFD-FIGHT-CLUB-->>=-_
__--__GRUBAS Z UDERZANYCH__--__

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Polski wywiad?

Następny temat

Co trenować?

WHEY premium